2777
2789
عنوان

عقدم28مرداده😔💔

795 بازدید | 61 پست

پارسال سره عقد بهم زدم مامانمم خیلی اذیتمون میکرد الان دوباره میخوایم عقد کنیم مامان بابامم الان3.4ماهی هست از هم جداشدن من مامانم خیلی بد بود ولی دلم براش تنگ شده از الان نامزدم دستور داده اگه مامانت بیاد و ببینمش عقد بهم میزنم و میرم واسه همیشه من فک نکنم بیاد ولی خیلی دوس دارم باشه اصلا موندم سره سفره عقد بگم با اجازه پدرومادرم و بزرگترا یا نه نمیدونم چیکارکنم ازبغض دارم خفه میشم😔

دم شوهرتو قیچی کن.مادرتم دعوت کن بگو بدون دعوا بیا و برو

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته ک بد بودع ولی دلیل نمیشه اجازه بدی بی احترامی کنه ب مادرت  

متاسفانه هیچ کاری نمیتونم بکنم چون پارسال من بهم زدم هنوزه میگن تو مقصری تو ابرو مارو بردی نمیتونم چی بگم

آره چرا نگی البته که مادر حساب نیس تو عقد اجازه ی پدر لازمه فقط😄

گرنباشد چیزکی مردم بازهم گوه میخورند😊😆دهن مردمو نمیشه بست ولی جر که میشه داد گل که میشه گرفت صاف که میشه کرد😁برید کنار ببینم حرفشون چیه😅😂ای عزیزانم لطفا من آنم که رستم بود پهلوان نباشید😁😌همه جور تاپیکی میزنم گیر ندید بچه داری شوهر داری و ....هرچی به فکرم برسه میزنم😂هرکی دور و برم مشکل داشته باشه سوال داشته باشه تاپیک میزنم همه رو هم خودم ج میدم از طرف بقیه نمیتونم حرف بزنم😁😂😃😎مرسی که تا اینجا خوندی ادامه رو هم داشته باش😊نگید لایکم نکن ریپلی نکن پس مثل بز بشینیم نگات کنیم تو سایت گفتگو؟🤔😂بابا شل کن بزا خالی کنیم خودمونو 😂😂😂و آماااااا انقد بدم میاد از اینایی که تاپیک جنجالی میزنن بعد قفل میکنن😂خو یه دیقه مهلت بده حرف تو گلوم میمونه میترکم آخه بشرررر😒و درپایان لطفا بیشعور نباشیم لطفا قضاوت نکنیم قاضی فقط خداست و تو هرکسی رو بر اساس فرهنگ‌ و تربیتت میبینی😉یاعلی😄

اگه اینبار بیاد باز عقدو خراب کنه چی؟ بهش دیر تر ساعت بده که بعد عقد بیاد یا بگو هیچی نگه اگه دخترشو دوست داره

السلام علیک یااباعبدالله الحسین(ع)🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد❤️ ❤️حامله نیستم از تیکر خوشم میاد❤️قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون❤️

عزیزه دلم متأسفم براتون و اما میدونم آرزوی هر دختریه مادرش سره عقد پیشش باشه و آرزوی مادر هم همینطور،اما یک درصد فکر کن بیاد و دوباره زندگیت بهم بخوره چی،اون وقت خوبه؟؟سره عقد هم بگو با اجازه بزرگترا بله،نمیخواد اسم بیاری،و ببخش که اینو میگم با نامزدت شرط کن که جدایی و اخلاقه مادرتو در آینده نکوبونه تو سرت

مادرت حتی بد نذار بی احترامی کنه و بگو واقعا میخوای چنین حسرتی تو دلم باشه  اگر همسر خوبی باشه ...

اگه بگم میگه این همون مادریه که برات مادری نکرد عقدت بهم خورد به دوستش گفت خوشحالم عقد بچم بهم خورده😔

متاسفانه هیچ کاری نمیتونم بکنم چون پارسال من بهم زدم هنوزه میگن تو مقصری تو ابرو مارو بردی نمیتونم چ ...

تایپیک قبلت  خوندم ک سر چیزای الکی بحث میکنین و گذشته اتو میزنه ب سرت اینجوریه اخلاقتون قبل ازدواج خدا بعدش و بخیر کنه‌ ماک گل و بلبل بودیم این وضعمون بنظرم ی فکر اثاثی کن واسه خودت وابستگی دلیلش نیس ک یک عمر خودتو کوچیک و ناراحت کنی