2777
2789
عنوان

ظرف غذای کودک بامبو نظرتون؟+عکس

4877 بازدید | 37 پست

دوستان این ظرفای بامبوچطورن؟

ویه سوال اینکه جنسشون چطوریه

مثل چوبه یامثل پلاستیکیه؟

اخه توعکسش یه جوریه که انگار مثل پلاستیک

اصلامثل چوب نیست

چطوریه ممنون میشم راهنمایی کنین.

من زاده ی پاییزم...🍁من عاشق پاییزم...🍁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثل چوب‌ هست‌‌ ولی مشخص‌ نیست‌ جنسش خوبه‌ من‌ برای پسرم‌ ۴‌ ساله‌ گرفتم تو ماکروفر هم‌ گذاشتم،  تو ظرفشویی‌ هم‌ گذاشتم‌ هیچیش نشده

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بیشتر شبیه ملامینه. ولی در اصل هیچ کدوم از اینا نیست. سبکه و میشکنه. من واسه سیسمونی دخترم سرویسش رو خریدم الان فقط پیاله اش مونده. میخوره روی سرامیک میشکنه. ولی مثل چینی خرد نمیشه و خردهاش خطرناک نیست.در کل راضی نیستم. جرم هم میگیره و هر چند روز یکبار باید با وایتکس شست

چوب نيست عزيزم. من دارم خيلي خوبه. نشكن هم هست  تو ماشين ظرفشىيي و حتي وايتكس هم رنگش نميره

یعنی مثل پلاستیکیه جنسش؟

ظاهرش رومیگم

آخه عکسش اینطورنشون میده

سبکه وشبیه جنس پلاستیکه درسته؟

مثل چوب‌ هست‌‌ ولی مشخص‌ نیست‌ جنسش خوبه‌ من‌ برای پسرم‌ ۴‌ ساله‌ گرفتم تو ماکروفر هم‌ گذاشتم،  ...

مثل چوبه؟

آخه عکسش انگارمثل ملامین یاپلاستیکه

میدونم موادتشکیل دهنده اش بامبوهست

ولی سبکه وظاهرش مثل ملامینه درسته؟

مثل چوبه؟ آخه عکسش انگارمثل ملامین یاپلاستیکه میدونم موادتشکیل دهنده اش بامبوهست ولی سبکه وظاهرش ...

نه مال من‌ ملامین نیس‌ بيشتر به چوب میخوره

پلاستیک‌ هم‌ نیست‌ ، 

از رو عکس‌ نشون‌ نمیده‌ ، آنلاین‌ نخر حضوری بگیر

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
بيشتر به پلاستيك شبيهه تا چوب. اصلا چوب نيست بله خيلي سبكه و زيبا

دقیقامنم حس کردم اصلابه چوب نمیخوره

ولی موادتشکیل دهنده اش بامبوهست

وآنتی باکتریاله

خودم که خیلی خوشم اومده

یعنی به نظرتون ازاینابگیرم

بهترازچینی هست دیگه؟

آخه توهمه ی سیسمونی هاس اینستا

نگاه میکنم ازایناگرفتن

من اول فکرمیکردم چینی هستن

سرچ کردم دیدم بامبوعه وعکسش ازدورمثل چینی بود

ولی درواقع ظاهرش مثل پلاستیکه