آباندخت0074 مدیر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 308 عنوان ظرف غذای کودک بامبو نظرتون؟+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 4881 بازدید | 37 پست دوستان این ظرفای بامبوچطورن؟ویه سوال اینکه جنسشون چطوریهمثل چوبه یامثل پلاستیکیه؟اخه توعکسش یه جوریه که انگار مثل پلاستیکاصلامثل چوب نیستچطوریه ممنون میشم راهنمایی کنین. من زاده ی پاییزم...🍁من عاشق پاییزم...🍁 1399/05/21 | 00:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 خیلی ممنونم 🌺 میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 سلام عزیزم این عکسشه میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 من ۴ سال پیش ۴۵ تومن گرفتم ، الان بالای ۱۰۰ هست گرون شدهولی حیف هم لیوانش شکست هم چنگالش گم شده😂😂😂از نظر من اصلا پلاستیک نیس چون پلاستیکیش رو خواهر زادم داره کاملا فرق دارن دیدم میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
آباندخت0074 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 308 من ۴ سال پیش ۴۵ تومن گرفتم ، الان بالای ۱۰۰ هست گرون شده ولی حیف هم لیوانش شکست هم چنگا ... خیلی ممنون عزیزماره الان 140 تومنهالبته من یه مدل هم دیدمزده بودملامین فاقدbpa قیمتش هم 180 بودبه نظرتون این بامبوهاخوبه یاملامین فاقدbpa؟ من زاده ی پاییزم...🍁من عاشق پاییزم...🍁
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 خیلی ممنون عزیزم اره الان 140 تومنه البته من یه مدل هم دیدم زده بودملامین فاقدbpa قیمتش هم 180 بو ... ملامین ها رو هم دیدم اونا هم خوبن ، ب نطرم از نزدیک ببین و بهش دست بزن که بدونی چی هستن میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
آباندخت0074 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 308 ملامین ها رو هم دیدم اونا هم خوبن ، ب نطرم از نزدیک ببین و بهش دست بزن که بدونی چی هستن خیلی ممنون🌹 من زاده ی پاییزم...🍁من عاشق پاییزم...🍁
hany_m عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2 من ۴ سال پیش ۴۵ تومن گرفتم ، الان بالای ۱۰۰ هست گرون شده ولی حیف هم لیوانش شکست هم چنگا ... عریزم یعنی مال شما زنگ غذا به خودش نمیگیره؟ من مارک گروه رو گرفتم الان شنیدم رنگ میگیره ترسیدم
hany_m عضویت: 1400/09/13 تعداد پست: 2 عریزم یعنی مال شما زنگ غذا به خودش نمیگیره؟ من مارک گروه رو گرفتم الان شنیدم رنگ میگیره ترسیدم مارک کیکابو