2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدانایی که باردار شدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بارداری اولم بی هیچ دارویی بود و با یک بار اقدام باردار شدم.الان برا بارداری دومم ۴ ماه متفرمین ...

انشالله که باردارمیشیییی😙😙😙 برامنکه میگه تنبلیتم خفیفه ولی نمیدونیم چرانمیشه😔😔😔۶ساله هرماه فقط دارو امپول 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
دلیل سقطتون چی بود؟

اون موقع ک دکتر گفت طبیعیه

ولی بعد ۸ ماه و به اصرار و پیگیری خودم راجع ب تیروییدم 

فهمیدم مشکل تیرویید هاشیموتو و انتی تی پی او بالا دارم

همون نمیزاره حامله شم

و اگه حامله شم میفته

فعلا ک داروی تیرویید میخورم

بخدا دکترا هیچی حالیشون نیست

ب من میگفت چ جوری فهمیدی تیروییدت مشکل داره وقتی ازمایشات سالم بود😏😏

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
من یازده ماه اقدامم 😓😓مشکلی ندارم ،  قرص یدوفولیکو ویتامین دی میخورم، شما چند ماه اقدامی

۱۱ ماه یک روز در میان اقدام بودی؟پریودات منظمه؟اگه مشکلی نداشته باشی که باردار میشی عزیزم حتما یه مصکلی هست دیگه.من ماه اول اقداممه قبلا یه بار با یه بار اقدام باردار شدم ولی سقط شد .ابن دومیه و منتظر اخر ماه هستم

ناراحت نباش انشاالله بارداری گلم.

خدا از دهنت بشنوه

داره نزدیک دو سال میشه

دیگه دارم دق میکنم

قبلی اگه میموند دیروز ب دنیا میومد

تو برگه سونوم زده بود ۱۹ مرداد😔😔😔😔😔

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
من بارداری اول با یه دوره کلومیفن باردار شدم ولی برا دومی ۶ ساله منتظرم 😢😢😢😢

منم دخترمو با یه دوره کلومیفن باردارشدم ولی الان یه دوسه سالی هست اقدامم ولی باردارنشدم درصورتی که یکدوره کلومیفن استفاده کردم شماچی داروی دیگه ای استفاده کردین