2777
2789

چه علائمی داره؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو بگو اون چه علائمی داره

یکی از تاپیکام گفتم عجیب نگاه می کنه

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
خوشش میاده چجوری عادی یا …؟

عادی نه

باهم حرف نزدید؟

در موردش؟

نماینده کلاسمون تقریبا هر روز حرف میزنیم ولی عادی

یکی از تاپیکام گفتم عجیب نگاه می کنه

با صرفا نگاه نمیشه فهمید واقعا ...

رفتارای دیگه شو نگاه کن ...

هر چند رو یه سری رفتارا هم جدیدا نمیشه حساب وا کرد اینقدر دیدم عاشقانه برخورد میکنن بعد یه حرکات دیگه میزنن ،اینو رو دیگران دیدم من زیاد 🥴

You're all the things I've got to remember

تب و لرز همراه با کمی سردرد گر گرفتن بدن گز گز شدن دست وپا

یا خدا

زندگی موسیقی گنجشک هاست🕊🕊                                            زندگی باغ تماشای خداست🌳                                                 زندگی یعنی همین پرواز ها 🦋       صبح ها 🌻🌱                                                          لبخندها 🙂🧡                                                             آواز ها 🎵..

با صرفا نگاه نمیشه فهمید واقعا ...رفتارای دیگه شو نگاه کن ...هر چند رو یه سری رفتارا هم جدیدا نمیشه ...

اره واقعا طرف بوده توجه کرده نگاه عاشقانه داشته فقط ب اون محبت می‌کرده طوری که همه میگفتن خبریه آخرش گفته عین خواهرم دوسش دارم

اره واقعا طرف بوده توجه کرده نگاه عاشقانه داشته فقط ب اون محبت می‌کرده طوری که همه میگفتن خبریه آخرش ...

همین دیگه 😅من اینو نسبت به خودمم دارم میبینم ولی بعد از یه تجربه ی نسبتا نا موفق چشمام ترسیده 😂طرف فقط بهم نگفت دوستت دارم دیگه ،حتی ترس داشت برم تو رابطه و به طرق مختلف بیانش کرد حتی تو چت آخر گفت که نرو تا همه چی درست بشه 😂در این حد بود مدل رفتاراش که دوستم که اونموقع با هم دوست نبودیم میگفت تو رابطه این که این مدلی نگاهت میکنه و برخورد میکنه 😂یک سال و خورده ای گذشت :)آخرشم تو رابطه نرفتیم 

تو باقی رابطه ها هم به وفور دارم میبینم 

You're all the things I've got to remember

همین دیگه 😅من اینو نسبت به خودمم دارم میبینم ولی بعد از یه تجربه ی نسبتا نا موفق چشمام ترسیده 😂طرف ...

دقیقااااااعین من بخدا دیگه به این چیزا نمیشه اکتفا کرد که آیا دوست داره یا ن باید بیاد بگه