2777
2789
عنوان

همه چيو به خواهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 81 پست
من مردم خیلی حساسیم زو این قضیه مطمعن باش هیچ وقت با شوهر خواهرت رابطش خوب نمیشه

خوب نيست اصلا 

تولد گرفته بودن سوپرايز 

نيومد گفت من نميام 

هي ميگه تو فقط براي مني اينا 

هي تو گروهي ك خانواده هستيم فقط حواب پيام هاي منو ميده اصلا انگار ن انگار اون وحود داره

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
نامزد  يكماهه خيلي كوتاه ولي حرف امروزش خيلي عجيب بود برام  گفت من خواهرت بدون تو نميخو ...

واااای چقدر دارم حرص میخورم

اصلا قضیه رو کشش ندین 

نمیخواد امتحان کنین 

بزرگترتو طرفش کنین مثلا مامان یا بابا کلا جوابش کنین 

خودت هم شمارتو عوض کن خواهرتم عوض کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد  يكماهه خيلي كوتاه ولي حرف امروزش خيلي عجيب بود برام  گفت من خواهرت بدون تو نميخو ...

بهش بگو به مامانت بگو برات خواهر بیاره

دختر خوب دور این آدم رو خط بکشید که بلای جون زندگیت میشه

شما کم سن و سال هستی؟ خوب بیاره. مگه بچه ی دو ساله هستین که با خوراکی گول خوردین

اره

ن كلا پسر خوبي بود تو شركت همه دوستش داشتن ايتا

اخه پسر خيلي خوبي بود  مثلا من مريض بودم كلي خوراكي اينا يهو اورد شركتتتت برام

چ مسخره

چون خوراکی آورد باید خواهرتو بدبخت کنی؟

تو میگی سرتو باهم دعوا دارن و بهت گفته نامزدمو بدون تو نمی خوام!

همه میگن بلاکش کن

تو گفتی می ترسم حسش برادرانه باشه

خیلی ناراحتم برا خواهرت

با احمق ها بحث نکنید ، به آنها بگویید:حق با شماست 😊🌱
شما کم سن و سال هستی؟ خوب بیاره. مگه بچه ی دو ساله هستین که با خوراکی گول خوردین

افرادی با این سطح تفکر اهستن دیگه میرن طلاق میگرن بعد با متاهل رابطه برقرار میکن میگن چرا زن اولش ول نمیکنه بره  من به عشقم برسم چون عقل ندارن 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
چ مسخره چون خوراکی آورد باید خواهرتو بدبخت کنی؟ تو میگی سرتو باهم دعوا دارن و بهت گفته نامزدمو بدو ...

بابا خواهرم خودش همه اينارو خونده ديده

من ك رو به روي خواهرم نيتسم 

كنارشم 

چرا اينطور رفتار ميكني 

خوبه ادمًمشكلش بگه

خوب نيست اصلا  تولد گرفته بودن سوپرايز  نيومد گفت من نميام  هي ميگه تو فقط براي من ...

چند سالته؟

ببین اقایون واسه این چیزا منطق و اینا خالیشون نمیشه ها 

حواست باشه به زندگیت 

این اقا هردروغی میتونه سرهم کنه واسه شوهرت 

افرادی با این سطح تفکر اهستن دیگه میرن طلاق میگرن بعد با متاهل رابطه برقرار میکن میگن چرا زن اولش ول ...

باشه عزيزم من عقل ندارم شما خوبي 

شما آري از گناه و مقدس 

من اگه كثيف و خرابم منو تو گور خودم ميزارن مرسي

فقط موندم از رفتار شوهرت که انقد بهت اجازه داده تا اینجا پیش بری...خیلی صبوره خییییلییییییی 

اون فقط ميگه من بهت اعتماد دارم ميدونم خودت ميتوني حل مني هرجا كمك خواستي پشتتم

عزيزم چرا خواهرت كاشكي دوست اسنا معرفي ميكردي اين هر روز شمارو ميبينه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم