2777
2789
عنوان

همه چيو به خواهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 81 پست
تا اینجا کاری ندارم خوب کردی به همسرت گفتی یا بد والی حالا که گفتی اگر یک درصد همسرت بفهمه دیگه حرفه ...

حرفاي ديگه نزديم همشوو ديذه خودش حرفامون 

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم

ببين لازم به امتحان نيست اگر مطمئنيد تموم كنيد بره اين وسط سوهرت بفهمه چكار ميكنه ؟؟خوني ريخته نشه ي وقت حواست ياشه 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامزد خواهرم رو من اشناشون كردم اول از من خوشش اونده بود كفتم من متاهلن چون پسر خيلي خوبي بود به خو ...

خیلی اشتباه کردی فکر کردی چون متاهلی دیگه ازت خوشا نمیاد ... با خواهرت عقده یا فقط نامزد

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
نامزد خواهرم رو من اشناشون كردم اول از من خوشش اونده بود كفتم من متاهلن چون پسر خيلي خوبي بود به خو ...

خیلی اشتباه کردی که به خواهرت معرفی کردی

اون از شما خوشش اومده بوده

میگفتی متاهلم و تمام

خیلی اشتباه کردی فکر کردی چون متاهلی دیگه ازت خوشا نمیاد ... با خواهرت عقده یا فقط نامزد

نامزد 

يكماهه خيلي كوتاه

ولي حرف امروزش خيلي عجيب بود برام 

گفت من خواهرت بدون تو نميخوام 

شوك شدم

كفتم يعني چي اين خرفا اينا 

گفت من خواهر ميخوام همين 

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم
اخه پسر خيلي خوبي بود  مثلا من مريض بودم كلي خوراكي اينا يهو اورد شركتتتت برام

از خوراکی آوردن به این نتیجه رسیدی که خوبه

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

بیخیال رد کنین بره

تعو هم خیلی بچه ای و اشتباه کردی کسی  رو که نمیشناسی و فقط برات خوراکی آوردی میگه خوبه......