2777
2789
عنوان

همه چيو به خواهرم گفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2730 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه عزيزم من عقل ندارم شما خوبي  شما آري از گناه و مقدس  من اگه كثيف و خرابم منو تو گور ...

واقعا طرز فکرتون بچه گونه بوده  نگفتم کثیف و خراب گفتم  امثال اون افراد هم اینجوری فکر میکنن 

اپن کله مبارک رو تو‌ این اوج خیانت ها به کار بندازین...

کسی که بهت ابراز علاقه می‌کنه و تو یک شرکت هستین می‌دونه متاهلی و‌با معرفی به خواهرت یعنی بله جای دور نرو‌ منم خوشم اومده 

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم
خوب نيست اصلا  تولد گرفته بودن سوپرايز  نيومد گفت من نميام  هي ميگه تو فقط براي من ...

بله دیگه با معرفی به خواهرت  کار. رو‌بد تر کردی

دلم برای پسرای عزیزم که با رفتنشون داغ بزرگ بر دلم گذاشتن هیچوقت نتونستم بغلشون بگیرم کاش فقط یک لحظه میددمشون تا منم باوم میشد  مامان  شدم.خدایا دیگه تحمل مطب دکترا و آمپول و تخمک کشی و انتقال رو ندارم خودت به دل زخم خوردمون نگاه کن ولطف و معجزه ات رو شامل حالمون کن.نه به خاطر من به خاطرهمسرم

ببين اگر كمك واقعي ميخواي تموم كنيد اين وسط مشكلي پيش بياد همه از چشم شما ميبينن

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

وقتی تو‌گروه خانوادگی فقط جواب تو‌رو‌میده 

خواهرت  یا شوهرت برگ چغندر. آن........

تا تو چیزی نمیگفتی متوجه‌نمیشدن

واقعا طرز فکرتون بچه گونه بوده  نگفتم کثیف و خراب گفتم  امثال اون افراد هم اینجوری فکر میک ...

نه بابا من خیلیا و دیدم خواستگاراشونو به افراد نزدیک معرفی کردن طرف هم آدم سالمی بوده و مشکلی هم بوجود نیومده

عشقم اخرش نگی عجب کاری کردم خواهرمو با این پسره اشنا کردم..خون و خونریزی راه نیفته بین شوهرت و پسره خیلیه...درسته شوهرت صبوره و اعتماد داره ولی اون پسره از این رفتار شوهرتم داره سو استفاده میکنه...با چشم باز مسائل و نگاه کن...

يكجوري گفت مديوني فك كني من حس دارم بهت اينا شوك شدم

اسی جان کار خیلی اشتباهی کردی بنظرم اون از تو خوشش اومده مطمئن باش بهت فکر میکنه شاید بظاهر بگه نه و خواهر اینجور حرفا ولی توی ذهنش نه . خواهرت واقعا گناه داره بدبختش نکن ردش کنید بره اون شاید ب این دلیل با خواهرت نامزد کرده که نزدیک تو باشه .. زندگی هردوتون خراب نکن .. وسلام

نه بابا من خیلیا و دیدم خواستگاراشونو به افراد نزدیک معرفی کردن طرف هم آدم سالمی بوده و مشکلی هم بوج ...

تو‌این دوره نه.......و اینکه آقا مستقیم ابراز علاقه کرده نه از طریق خانواده 

تو‌این دوره نه.......و اینکه آقا مستقیم ابراز علاقه کرده نه از طریق خانواده 

من این تیپیشم دیدم .حتی چند جلسه صحبت کردن عروس دیده با خواهرش معیاراشون نزدیکتره رفته کنار و ...