2777
2789

اینکه دو ساله جدا شدم و یه مدت حالم روحیم خوب نبود تاثیر داره ؟

البته الان حالم کاملا خوب شده  

ولی خیلی وقته دیگه از دوربین گوشیم استفاده نمیکنم و خیلی وقته یه عکس از خودم نگرفتم 

آخه از چی عکس بگیرم همکلاسی های دانشگام عکس و فیلم های عاشقانه از خودشون و شوهرشون و بچه شون نشون میدن ولی من ...

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐این ینی داری میگی من ب تنهایی هیچ ارزشی ندارم فقط درکنار ی نر ارزشمندم...با این طرز فکر هیچ وقت ...

من احتیاج ندارم نری کنارم بمونه حتی تصمیم گرفتم هیچوقت نری رو وارد زندگیم‌نکنم

فقط گفتم زندگیم مثل بقیه نیست این سرنوشتم بوده هنوز شاید حال روحیم خوب نشده که خودمو با دیگران مقایسه میکنم

هر مردی درخواست دوستی بده یه نرغول بی خاصیت خاله زنک بدبخته علافه،  درخواست دوستی =ارسال نام کاربری برای نی نی یار =لغو کاربری همان نرغول

والا عزیزم وقتی موقعیت خاصی نیست خب از چی عکس بگیرم دقیقا؟ منم اهل فیلم و عکس نیستم

مثلا یه وقت رفتی یه جای خوشگل یه ویو خوب، اونجا عکس میگیری. تو دانشگاه از چی عکس بگیری اخه😂 مثلا منو ابخوری؟😂😂😂

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

منم عکس ندارم 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

من احتیاج ندارم نری کنارم بمونه حتی تصمیم گرفتم هیچوقت نری رو وارد زندگیم‌نکنمفقط گفتم زندگیم مثل بق ...

این هم اشتباس ما انسانیم باید ی روز تو ی زمان مناسب مکمل خودمون و انتخاب کنیم 

این حرف خودش باعث دلگیری بیشتر میشه باید بگی ی فرد بهتر و شایسته میاد تو زندگیم

منم چند ماهه عکس و فیلم خاصی نگرفتم 

چون جای قشنگی نرفتیم 

همش خونه و سرکارم 

شوهرمم هر روز بنایی داره 

اصلا یه تیپ ساده و قشنگ وقت نمیشه بزنیم عکس بگیریم 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

منم نمیگیرم دوربینمم خراب شده حتی نمیرم درست کنم

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
والا عزیزم وقتی موقعیت خاصی نیست خب از چی عکس بگیرم دقیقا؟ منم اهل فیلم و عکس نیستممثلا یه وقت رفتی ...

جای خوشگل و ویوی خوب با کی برم 😔

این هم اشتباس ما انسانیم باید ی روز تو ی زمان مناسب مکمل خودمون و انتخاب کنیم این حرف خودش باعث دلگی ...

ما ذاتا تو ازدواج شانس نداریم

جای خوشگل و ویوی خوب با کی برم 😔

منکه تنها میرم شمارو نمیدونم

مگه آدم باید همه جارو با کسی بره؟؟

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
منم نمیگیرم دوربینمم خراب شده حتی نمیرم درست کنم

من گوشیمو ۶ ساله گرفتم دوربینشم خوب نیست😒

منکه تنها میرم شمارو نمیدونممگه آدم باید همه جارو با کسی بره؟؟

مثلا تنها کجا میری ؟

مثلا تنها کجا میری ؟

سینما، رستوران و کافه، پارک، کتابخونه، کوه،‌اطراف شهر و... 

کنسرت فقط نتونستم تنهایی برم چون دلم‌میخواست با یکی برقصم😂

مجردم اجازه سفر تنهایی زیادی ندارم یه بار تو سال میتونم تنها برم. پس سفر میرم.