2777
2789
عنوان

چرا آبادانی ها به لاف زدن معروف شدن+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نباید بااین کاربر بحث کرد فقط سطح شعورشو رسوند 

یه مشت بچه عضو نی نی سایت میشن همینه دیگه همین تهران تهران که الان میکنند روستا بود اول اگر موقعیت جغرافیاییش نبود ببینم همینقدر زبون چرت و پرت گویی داشتن یا ن

🌚
مگه چی گفته که داره به بقیه شهرا توهین میکنه  فقط راجع به ابادان گفته همین اسم هیچ شهریو نگفته ...

نمیدونم این کاربر چندسالشه واقعا بالغه یا یه بچه ابتدایی تو سایته

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ریپ نکن حوصله بحث با شما رو ندارم😊

عزیزم ما واستون دعوت نامه نفرستادیم بیای تاپیک از موضوع خوشت نمیاد میتونی بری اگه هم هستی بیخودی بحث نکن

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
اسی جان بیخیال بعضی کاربرا که از بچه هام بد ترن واقعا جالب بود و کیف کردم موقع خوندنش ❤❤❤

ممنونم شما لطف دارید⚘😘

کجاها به بقیه شهرا توهین شده؟؟؟

همین که میرفتن از سینما ..... میگفتن باور نمیکردن و....

خب نرفتن آبادان قطعا شنیده بودن😊 مثلا بیای از پاریس تعریف کنی ما بهت بگیم بلوف میزنی؟

این حرف یعنی شعور به فهم و شعور  مردم اون زمان