❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
یه چیز میگم به کسی بر نخوره و ریپلای هم واسه دعوا نکنین واقعا بعضی هاتون خیلی بچه این مگه داره راجع به آمریکا و اسرائیل صحبت میکنه. اینطور جبهه گرفتین بابا آبادان یکی از شهرای ایران بازبان فارسی قبلا عالی بوده الان هم هست توهین نکنین لطفا آبادان هم یکی از بهترین شهر است و باید به وجود خودش و مردمش افتخار آبادان تنها نه کل شهرای ایران همه خوبی ها خشگلی های خودشونو دارن
داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سوال میبره یعنی چی که میرفتن به اقوامشون میگفتن با ...
دلیلت اصلا قانع کننده نبود یه لیوان گل گاو زبون بخور اعصاب داغونت و سرماخالی نکن من از هیچ شهری حرفی نزدم جز آبادان
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
ببخشید که نصف جووناش شهید شدن که کشورت سقوط نکنه بعد یکی مثل تو بی چشم و رو بیاد بگه الان چی د ...
نباید بااین کاربر بحث کرد فقط سطح شعورشو رسوند
داره با حرفاش به بقیه شهرا توهین میکنه شعورشو زیر سوال میبره یعنی چی که میرفتن به اقوامشون میگفتن با ...
مگه چی گفته که داره به بقیه شهرا توهین میکنه فقط راجع به ابادان گفته همین اسم هیچ شهریو نگفته واقعا متاسف میشم از بعضی از کاربرا چون فوقالعاده کج فهمن درضمن من استان فارسم نه ابادان کع بگی داره ازشهرش دفاع میکنه
این مقاله خبرگزاری فارس درمورد ابادان https://www.farsnews.ir/amp/13941216000449
ممنونم ازت عزیزم⚘
من که نشنیدم بگن چاخان میکنن😑ولی بعضی جاهاش توهین به شعور بقیه شهراست الان که ۵۰ سال گذشته چه فاید ...
کجاها به بقیه شهرا توهین شده؟؟؟