2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو برو کنکور بده تو این چند روز روحیه خودتو از دست نده 

تلاش خودتو سر جلسه بکن 

اما از همین الان هم ریز زمینه سازی کن برا خانواده مثلا بگو خیلی استرس داری و ... 

بعد اگه خراب هم کردی واقعا خب میگی استرس داشتم یا شیوه خوندن من ایراد داشته یا ...

اما سر جلسه کنکور حاضر شو که با فضای آزمون آشنا بشی و تجربه شو داشته باشی 

راستی در طول سال آزمون ندادی که خانواده درصد و رتبه و بببنن؟

تو برو کنکور بده تو این چند روز روحیه خودتو از دست نده  تلاش خودتو سر جلسه بکن  اما از ه ...

الان من این چند روز باقی مونده رو تلاش میکنم و زمینه سازی  میکنم که استرس دارم و .... 

دقیقا مشکل اینجاست که من بهشون گفتم ازمون هام عالی بودن که خدا شاهده بخاطر ترسم گفتم . 

جواب بیاد نمیگن  تو که عالی بودی پی چی شد؟؟؟ بهم میگن دروغگو و فریبکار و تو موارد دیگه ی زندگیمم بهم مشکوک میشن . 

واقعا موندم چیکار کنم خودمم خیلی ناراحتم و عذاب وجدان دارم میخوام جبران کنم

الان من این چند روز باقی مونده رو تلاش میکنم و زمینه سازی  میکنم که استرس دارم و ....  دق ...

خودشون یه دفعه هم نشد که کارنامه و نگاه کنن ؟

همون استرس به نظرم بهترین راهه 

ولی فعلا سفت و سخت ادامه بده 

ولی از دو یا سه روز قبلش شروع کن بگو و زمینه سازی کن که استرس داری 

سعی کن شب کنکور بیشتر نشون بدی این استرسو 

ولی تو واقعیت خودت استرس نداشته باش برو سر جلسه همه اون چیزی که بلدی و بزن و مدیریت آزمون و به خوبی انجام بده 

تو این شرایط احتمال میدم رتبه بدی هم نشه ولی خب بستگی به هدفت داره 

سال اول که کنکور میدی ؟

کجا میخوای قبول شی ؟ 

خودشون یه دفعه هم نشد که کارنامه و نگاه کنن ؟ همون استرس به نظرم بهترین راهه  ولی فعلا سفت و ...

نه سال چهارممه!! سال قبل گفتم سر جلسه مریض شدم و اونا هم ناراحت سدن بعدش من خودم عذاب وجدان گرفتم بهشون گفتم دروغ گفتم ولی الان که امادگی ندارم و میدونم کنکورم خراب میشه نمیدونم چی بگم بهشون!! 

هدفمم داروسازی و خیلیم بهش علاقه دارم اگه بگم این مدت دروغ میگفتم خیلی بد میشه چون دیگه بهم اعتماد نخواهند داشت و به فریبکار و حقه باز شناخته میشم و نمیرازن سال بعد کنکور بدم و میفرستنم‌ خارج از ایران 

تو رو خدا راه حلی به ذهنت میرسه بگو خواهری :(  مثلا بگم گزینه ها رو اشتباه زدم؟؟؟

نه سال چهارممه!! سال قبل گفتم سر جلسه مریض شدم و اونا هم ناراحت سدن بعدش من خودم عذاب وجدان گرفتم به ...

فکر می کردم سال اولت باشه 

غلط زدن هم میشه گفت اونم میتونی به استرس ربط بدی 

بگی استرس داشتم که نشد 

در کل یه چیز باید بگی که معقول باشه نه خیلی غیر قابل باور 

این هم که سال چهارمه خیلی شرایط و بدتر می‌کنه 

مخصوصا اینکه سال های قبل تر هم دروغ گفتی ، باید یه چیزی بگی که باور کنن

به نظرم قبل کنکور حرف از استرس بگو و بعد کنکور وقتی پاسخنامه اومد برو برسی کن بگو بعضی سوال ها و اشتباه زدی که به خاطر استرس بوده 

فکر می کردم سال اولت باشه  غلط زدن هم میشه گفت اونم میتونی به استرس ربط بدی  بگی استرس د ...

منم از همین میترسم که باور نکنن بلو جانم   

انقد استرس دارم نمیدونم چی کار کنم 

هی غصه میخورم و گریه میکنم 

فکر کنم همینو بگم که گزینه ها رو اشتباه زدم 

باور کن  مریض شدم اصلا خیلی هم عذاب وجدان دارم

منم از همین میترسم که باور نکنن بلو جانم     انقد استرس دارم نمیدونم چی کار کنم&nb ...

به نظرم دروغ بهتر از این غلط زدن و استرس نباشه اگه تونستی استرس کرونا و هم اضافه کن  

دیگه امسال و فراموش کن 

عذاب وجدان نداشته باش 

سال بعد و با قدرت شروع کن و این نا امیدی و اینا و هم بیخیال شو 

ولی سال بعدت به این روزای خودت هم فکر کن که حتما بخونی