2777
2789

عزیزم استرس به خودت راه نده کاری که شده سعی کن این چند روز باقی مونده رو خوب درس بخونی و تمام تمرکزت رو بذار رو درست که انشاالله شاید حداقل از پارسال رتبت بهتر بشه شاید اجازه بدن که بازم بمونی

اگه سال چهارم شماست پس نظام قدیمی و سال دیگه باید احتمال زیاد کتابای نظام جدید رو بخونی

اگه تصمیم دارن بفرستنت خارج از ایران و توانایی مالیش رو دارین  که خیلی خوبه میتونی بری اونجا و رشته مورد علاقت رو بخونی من یکی رو میشناسم که الان داره تو خارج دارو می خونه البته خدا تومن باید تا موقعی که درسش تموم شه هزینه کنه

عزیزم استرس به خودت راه نده کاری که شده سعی کن این چند روز باقی مونده رو خوب درس بخونی و تمام تمرکزت ...

بله سال دیگه باید نظام جدید بدم اما مشکلی ندارم 

من رو در صورتی میفرستن خارج از کشور که کنکورمو خراب کنم و اگه کنکورمم خراب شه یعنی این همه مدت دروغ میگفتم و  اوضاعم خیلی بد میشه 

نمیدونم چیکار کنم 

به نظرتون خوبه من الان فقط عمومی هارو خوب بخونم و بگم از ریاضی به بعد گزینه هارو اشتباه زدم !!؟؟ شک نمیکنن؟؟ 

حالم واقعا بده از وقتیم خبر عدم تعویق اومد حالم بدترم شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله سال دیگه باید نظام جدید بدم اما مشکلی ندارم  من رو در صورتی میفرستن خارج از کشور که کنکورم ...

فکر کنم شما تمایل دارید که داخل ایران درس بخونید وگرنه میتونید برید خارج از کشور اونجا تموم کنید بعد برگردید من خیلیا رو میشناسم که این کارو کردن و الان آدمای موفقی هستن و حتی بعضیاشون موندن همونجا

نمی دونم بستگی به خانوادتون داره که چقدر به حرفتون در زمینه درسی اعتماد داشته باشن میتونید عمومی ها رو مرور کنید و تست بزنیدو اختصاصی ها رو هم از هر کدوم چند فصل رو که تسط بیشتری دارید تست کار کنید تا ببینید چی میشه

ولی من اگه جای شما بودم میرفتم 

می خوان بفرستنون کدوم کشور؟اگه بفرستن برای تحصیل میفرستن دیگه ؟

فکر کنم شما تمایل دارید که داخل ایران درس بخونید وگرنه میتونید برید خارج از کشور اونجا تموم کنید بعد ...

احتمالا بفرستن انگلیس و بله برای تحصیل که حتما هم میگن پزشکی باشه که دوست ندارم و داروسازی علاقه دارم 

خوبه خارج از کشور برای پیشرفت اما نه برای کسی برای شرایط من چون اگه کنکورم خراب شه میفرستنم و اگه کنکورمم خراب شه بهم میگن دروغگو و فریبکار و ... و حتی تو موارد دیگه ی زندگی هم بهم مشکوک میشن و اعتمادشون تو هر زمینه ای از بین میره 

واسه هم دنبال بهانم برای توجیه کردن 

احتمالا بفرستن انگلیس و بله برای تحصیل که حتما هم میگن پزشکی باشه که دوست ندارم و داروسازی علاقه دار ...

انشالله که به خوبی و خوشی این مسئلتون تموم بشه فعلا تمرکزتون رو بذارید روی درس 

برای خارج هم اگه خواستن بفرستن صحبت کنید با خانواده تا اجازه بدن برید دارو چون دارو از هر لحاظ برای یک خانم بهتر از پزشکیه هر چند تحصیل تو خارج هم سلسله مراتب خودش رو داره و یه سری دوره و آزمون داره  به همین راحتی نیست بگن بفرما اما باز به نظرم تا حدودی راحت تر از ایرانه چون میشناسم کسایی رو که کنکورشون اون چیزی که می خواستن نشد و الان دارن تو خارج پزشکی،دارو یا دندان می خونن