2777
2789
عنوان

سلام دوستان روز ۲۸ پری بی بی چک نشون میده

| مشاهده متن کامل بحث + 4863 بازدید | 39 پست
خواهرم میگه از وقتی پری تموم شد برین اقدام کاری ب تخمک گذاری نداشته باشین . البته خواهرمم روماه اول ...

قهوه نمیزاره باردار بشیمممم برا خانوما تو اقدام خوب نیست

دخترم.همنفسم 😍❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم میگه از وقتی پری تموم شد برین اقدام کاری ب تخمک گذاری نداشته باشین . البته خواهرمم روماه اول ...

چه خوب .اخه در کل ادم سردیم علاقه به رابطه ندارم میگم روزای تخمکگذاری بهتره برا بارداری حوصله م نمیگره از بعد پریوری دست ب کار شم

چه خوب .اخه در کل ادم سردیم علاقه به رابطه ندارم میگم روزای تخمکگذاری بهتره برا بارداری حوصله م نمیگ ...

والا خواهرم روز ۷ پریودیش تمام فرداش رابطه داشتن و گرفتهه 

دخترم.همنفسم 😍❤
فدات بشم‌عزیزم‌ انشالله جفتمون میشیم

انشاللهههههه . من ماه اول اقدامم بعد پری روز ۶ و ۱۳ و ۱۸ رابطه داشتم فردا میشه اخر سیکل گفتم بی بی بزنم میترسم

دخترم.همنفسم 😍❤

خواهرم ماهی ک باردارشده میگفت حس پری داشتم کسل بودم گفتم بیخیال رابطه دگ پریود میشم سر درد داشتم فشارش افتاده.خلاصههههه علائمن فقط باید صبرکنیم😤😤

دخترم.همنفسم 😍❤
چه فاصله داشتی بین اقدامات. انشالله ک باردار شده باشی. دوره پریودیت چن روزس؟

۲۸ روزس .روز ۱۴ پری تحمکگذاری بود شبش اقدام داشتم. اخه یهویی تصمیم گرفتیم اصلا یهویی شد همششششش. شما پشت سرهم بود. من الان باید پریود می بودم ولی ترشح سفید دارم 

دخترم.همنفسم 😍❤