2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چرا اینطوریه

498 بازدید | 68 پست

من یسوال داشتم شوهرم گفت چادر بپوش من یکی درمیون میپوشم منم گفتم با زن داداشت دست نده گفت باشه حالا این سری زن داداشش اومد این رف تو راهرو جلو در بچه زن داداششو بغل کرد  در صورتی که قبلا تو خونه می موند یا جلو در وایمیستادبعد زن داداشش دستشو مشت کرد که دست بده اینم مشتشو زد و موقع رفتنم رفت بیرون سراغ ماشینش من نتونستم برم ببینم , حالا هم یه شب خونشون بودم بدون هیچ دلیلی پشتشو کرد و خوابید و میگم تو پی ام مثلا چه احساسی داری میگه حضوری میگم ,حضوری میبینمش و پیشش میگه الان خستم بعدا ,بعد میگه برای کارم حوصله ندارم ولی من هشت ماهه عقد کردم اصلا حرف نمیزنه مثل ادمای بی احساسه همش میگه بعدا درست میشه میترسم درست نشه

چیزي از حرفات متوجه نشدم 

ولي انگار شوهرت یجوریه😑

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دزد نمیخوره ول کنش زود تر نمتونی؟ دوست نداره شایدم کلا سرده...شاید خجالتیع!

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...

دقیقاشوهرمنم ب زنداداشش دست میداد منم متنفرم(توخانوادمون فقط ب محرم ها دست میدیم)انقد تو عقد بهش‌گفتم‌گفتم‌گفتم ک دیگ اصلاا دست نمیده ولی بجاش زنداداشش ینی‌جاریم‌بامن لج‌شده🤣

چادر رو نفهمیدم‌ چرا قبله لزدواج در مورده این مسائل حرف نمیزنید؟

حرف خاصی نبود بحث چادر تموم شد ولی یجوری هست میگه چون تمرکز روی کارهام هست نمیتونم اینطوری ابراز کنم باید تمرکز داشته باشم و از دلم بیاد بگم خب اینطوری باش خواسته هامو بگم میگه اگه غر بزنی حسم کمتر میشه

بره گمشه بابا

ینی مخاد تحویلت نگیرع مثلن

عزیزم توهم یع ندت مث خودش سرد برخورد کن ببین اصلن واسش مهمه دلیل رفتارت رو میپرسه

اگ پرسید ک خودت میدونی دلیلش چیه و بهش میگی

اگ هم نرسید و بیخیال ب رفتارش ادامه داد واقعاااا باید ی فکر جدی و اساسی ب حال رابطتون بکنید

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️