2777
2789
عنوان

نمیدونم شوهرم چرا اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 68 پست
نمیتونم ولش کنم ولی اخلاقش خیلی عجیب بود به ذوق ادم های عقد کردع نمیخوره یهو کارش رو کرد من اومدم تو ...

چرا نمتونی

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
همین تو عقد ناراحتی تو بروز بده نزار تو دلت بمونه یه بار دیگه دست دراز کرد تو دستتو ببر جلو رک بهش ب ...

دوست ندارم اول من داستان شروع کنم به خود شوهرم گفتم که دست نده ازش خوشم نمیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی جاری ها منم فقط با یکی برادرشوهرا دست میده زیاد شوخی میکنه مشت به بازو کمرش میزنه حالا چرا فقط با اون نمیدونم وقتی متاهل شد برادرشوهرم با زنش همش جنگ داشتن حتی میگفت اس ام اس عاشقانه میفرسته برا شوهرم اخر هم یه دعوایی راه افتاد خانوادها از هم دور شدن حتی تا پای طلاق رفت جاری وبرادرشوهرم رابطشونم با اون جاریم که راحت بود با برادرشوهر قطع شد.  بالاخره همه مثل هم نیستن محرم نامحرم یا کلا زیادصمیمی شدن با بعضیا اصلا صورت خوشی نداره 

وقتی زن داداشش دست میده چکار کنه عروسشون رو خیط کنه دست بده چی میشه مثلا دستش نامرئی میشه؟ والا هر د ...

عزیزم مسلمونا به نامحرم دست نمیدن

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
اون زن داداشه دستشو اورد جلو

مردا هف خطن اگ میخواس بهونشو جور میکرد با شوخی خنده ردش میکرد میرف

زن دوستای بابای منم با بابام دس میدادن همیشه از وقتی مامانم گف چه معنی میده تو خیابون با زنای دیگ دس میدی بابام اینارو ک میبینه دستاش میزنه زیربغلش بهشونم نزدیک نمیشه😂🤣

والا خب ببینم جاریش خوشش میاد از اینکار

بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز 
چون بعدش همش باید جواب پس بدم

ب خانوادت؟عقد کردی؟خب اینجوز اخلاقاشم دگ درس نشه احتمالا ها

خدا جونم😍شکرت برا همه چی😍😍😍😍😍😍😍😻😻😻😻😻خدایا مرسی هوامو داری....چه قد خوشحالم که در تاریخ ۹/۹/۹۹ منو به ارزوم رسوندی خدای عزیزو مهربون من ...‌مرسی که دستمو میگیری و کمکم میکنی همیشع...من خیلی خوش شانسم تو زندگیم خدا.از امروز ب بعد میخای همه چی بهم بدی😍😍😍الهی من قوربونت بشم...
ب خانوادت؟عقد کردی؟خب اینجوز اخلاقاشم دگ درس نشه احتمالا ها

ازه میدونم از خودم بدم میاد وقتی بهش محبت میکنم ولی من ادم فوق العاده محبتی و مهربونی هستم دست خودم نیست

تو خیلی از کشورهای مسلمان دست میدن .. شوهر ایشونم قبلا دست میدادن ..یعنی استاتر واقعا نگران گناه کرد ...

گناهش هیچی هرکسی دلش نمیخواد دوس نداره شوهرش دست یه زنو بگیره حتی شوخی کردن بیش از حدم خوب نیس