2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22163 بازدید | 445 پست
اسم سحر هم شیک هم باکلاس هیچوقتم قدیمی نمیشه😉😎

ببین یه جور ماجراجوییه، اما اگه حست بهش مثبته چرا که نه؟😁

مطمین باش خیلی ها از رو حسادت میگن نه، فلانه بیساره

البته حتما تحقیق کن که چجور خانواده این، زن نداشته باشه، وضع مالیشو ببین راست گفته

اگه دیدی همه چی راستو درسته برو و حالشو ببر ، البته به شرط اینکه امادگیه ماجراجویی و غربت و ادما و فرهنگ جدیدو داشته باشی

توی جنگ جهانی همه کشورها باهم جنگیدن  خیلی ها هم کشته شدن حالا یعنی همه انسان ها ادم های خوبی ...

نه گلم،من اصلا کاری به جنگ وچیزی ندارم،کلا مردای عراقی مشهورن به خوشگذرونی وسنگدلی وزن باز بودن،،با یکی دوتام سیر نمیشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نی_نی_یار_3

@نی_نی_یار_2

@نی_نی_یار_شب

@نی_نی_یار_صبح

@نی_نی_یار_41

صفحه 8 عکسم سیو شده پاک نمیشه

یا عکسو پاک کنید یا کل تاپیک حذف کنید لطفا

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
عزیزم عربا برا زن ارزش قاعل نیستن

واای اینو نگو..من خودم فارسم...ولی عربا رو دیدم خیلی دور و ورم هی..اون مال قدیم بود.دوستم تو ی مجتمع‌.‌چن خانواده هرب هس‌زناشونو میپرستن..بهد از اینور چنتا فارس هس.زن و شهر انگار مرغ و خروسن هی ب هم میپرن....دوستن بم میگه بگرد شوهر عرب پیدا کن...میگه فازشون معلومه بخوان زن بگیرن میگن...زن اولم میذارن رو سر.‌‌‌ولی ما فاراسا چی.‌شوهرا خیانت پشت خیانت

واقعا ساده اي!!!!!!! 

يه وقت فكر فكر نكني عاشق چشم و ابروت شده ، مياد سواستفاده ميكنه ميره ، اصلا از كجا معلوم به هزار نفر ديگه وعده نداده باشه؟؟؟ شايد باند باشن واسه قاچاق و فروش دخترا ، چه ميدوني ؟؟

بله لذت میبرم و نژاد پرستم

پس خداروشکر کن تو ایرانی

هر چند قوانین ایرانم داره اصلاح میشه تا حدودی

پروردگارا نگذار دعا کنم که مرا از دشواری ها و خطر های زندگی مصون داری بلکه دعا میکنم در رویارویی با آن ها بی باک و شجاع باشم , نگذار از تو بخواهم درد مرا تسکین دهی بلکه توان چیرگی بر آن را به من ببخش ...پروردگارا تنها تو هستی که میتوانی تلنگری بزنی بر این دل درمانده تا شاید بفهمد از دست دادن تو سخت ترین از دست دادن هاست پروردگارا به من آرامشی ده تا بپذیرم هر آن چه را نمیتوانم تغییر دهم  و شجاعتی ده تا تغییر دهم هر آنچه را میتوانم تغییر دهم و بصیرتی ده تا تفاوت این دو را درک کنم پروردگارا اگر روزی فراموش کردم خدای بزرگی دارم فراموش نکن بنده ی کوچکی داری پروردگارا به جز خودت به کسی واگذارم نکن تویی پروردگار من پس قرار ده بی نیازی را در نفسم , یقین را در دلم , روشنی را  در دیده ام و بصیرت در قلبم پروردگار من بهترینم چقدر در زمین تنهایی و عجب صبری داری که با این همه گناه هنوز هم بنده ات را ناامید نمیکنی پروردگارا خودت میدانی که من به جز تو کسی را ندارم  دستم را رها نکن پروردگارا کمکم کن تا شیعه شایسته علی بن ابی طالب(ع) باشم امیر بی ادعایی که میگریست و در  مسجد کوفه عاشقانه صدایت میرد که : مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْغَنِىُّ وَ اَنَا الْفَقيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الْفَقيرَ اِلا الْغَنِىُّ / مَوْلاىَ يا مَوْلاىَ اَنْتَ الْكَبيرُ وَ اَنَا الصَّغيرُ وَ هَلْ يَرْحَمُ الصَّغيرَ اِلا الْكَبيرُ.
عرب ها عاشق زن إيراني هستن نميدونم چرا تو مكه هم از دو سه نفر همسفر خواستگاري كردن😂

خواهر من و تو سوريه داشتن بلند ميكردن😂😂

✨❤️🌟و خدايي كه به شدت كافيست✨❤️🌟
واقعا ساده اي!!!!!!!  يه وقت فكر فكر نكني عاشق چشم و ابروت شده ، مياد سواستفاده ميكنه ميره ، ا ...

واقعا یه سریاتون ادمای مزخرفی هستید

انگار هیچکس هیچی نمیفهمه فقط شما میفهمین

من اگر از طرف مقابلم مطمئن نباشم ک روی حرفش حساب باز نمیکنم و بهش فکر نمیکنم

لطفا این فکرای بچگونتونو برای خودتون نگه دارید

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...