الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اتفاقا دیدم برا همین ب شما گفتم . دیگ لطفا رو من ادبتو نشون نده
باشه عزيزم شما با ادب، وقتي همه دارن واقعيت رو بهش ميگن ولي قبول نميكنه و در جواب دلسوزيت بهت ميگه تو ادم مزخرفي هستي نميشه همين طور بگذري !!!! من خودم ديدم عربي كه اومد دختر مردم رو اينجا حامله كرد و بعد رفتتتت كه رفت واسه هميشه
باشه عزيزم شما با ادب، وقتي همه دارن واقعيت رو بهش ميگن ولي قبول نميكنه و در جواب دلسوزيت بهت ميگه ت ...
بعضی ها قبول نمیکنن و به عمق ماجرا پی نمیبرن و متوجه نیستن منظورم اسی هست من خودم اگه یه عرب عاشقم بشه از هر نظر اوکی باشه قبول نمیکنم اسی هم گناهی نداره نمیدونه
کلی نوشتم نیومد😍 خلاصه میگم عزیزم اگه خوش تیپه یا پولداره یا هیجان از ایران رفتن رو داری قدم هاتو درست بردار اول خانوادش رو ببین بیان برن بعد حتما حتما عزیزم حق طلاق رو داشته باش میدونی توکشور غریب و با فرهنگ متفاوت لازمه و حتما پشت عقد قباله منزلی زمینی چیزی باشه محضری و قانونی به نام تو ...... عشق و علاقه در گذر سالها خوشو نشون میده ........ لطفا به اینایی که گفتم خوب فکر کن من ده سال تجربه زندگی رو میگم شما هنوز جوانی ...ِِِِ عزیز دلم خوشبخت باشی