2777
2789
عنوان

خواستگار عراقی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 22159 بازدید | 445 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه عراقی پدرسوخته اومدمحل کارشوهرم واسه خرید.چندباراومدالبته ..کم کم اشناشدن. بااینکه میدونست شوهرم زن داره بهش گفت بیاعراق برات زن بگیرم..شوهرم گفت من زن دارم گفت اشکال نداره تا5تا میتونی بگیری  کثافتا مگه دست برداربودن...دفعه بعد4تازن اومدن به بهانه دکتراهواز..بعدبه بهانه خریدپیش شوهرم..شوهرمم زنگ زدبهم رفتم پیشش...تامنو دیدن ساکت شدن ...پدرسوخته ها به من میگفتن مجردی؟شوهرم سرخ سرخ شد...

اتفاقا دیدم برا همین ب شما گفتم . دیگ لطفا رو من ادبتو نشون نده 

باشه عزيزم شما با ادب، وقتي همه دارن واقعيت رو بهش ميگن ولي قبول نميكنه و در جواب دلسوزيت بهت ميگه تو ادم مزخرفي هستي نميشه همين طور بگذري  !!!! من خودم ديدم عربي كه اومد دختر مردم رو اينجا حامله كرد و بعد رفتتتت كه رفت واسه هميشه  

بحث ديگه اي ندارم با شما

باشه عزيزم شما با ادب، وقتي همه دارن واقعيت رو بهش ميگن ولي قبول نميكنه و در جواب دلسوزيت بهت ميگه ت ...

بعضی ها قبول نمیکنن و به عمق ماجرا پی نمیبرن و متوجه نیستن منظورم اسی هست من خودم اگه یه عرب عاشقم بشه  از هر نظر اوکی باشه قبول نمیکنم  اسی هم گناهی نداره نمیدونه

کلی نوشتم نیومد😍 خلاصه میگم عزیزم اگه خوش تیپه یا پولداره یا هیجان از ایران رفتن رو داری قدم هاتو درست بردار اول خانوادش رو ببین بیان برن بعد حتما حتما عزیزم حق طلاق رو داشته باش میدونی توکشور غریب و با فرهنگ متفاوت لازمه و حتما پشت عقد قباله منزلی زمینی چیزی باشه محضری و قانونی به نام تو ...... عشق و علاقه در گذر سالها خوشو نشون میده  ........ لطفا به اینایی که گفتم خوب فکر کن من ده سال تجربه زندگی رو میگم شما هنوز جوانی ...ِِِِ عزیز دلم خوشبخت باشی

بعضی ها قبول نمیکنن و به عمق ماجرا پی نمیبرن و متوجه نیستن منظورم اسی هست من خودم اگه یه عرب عاشقم ب ...

من خودمم موندم واقعا از بعضيا كه گفتن ارررره برو خوبه 

شما توي اين جامعه زندگي نميكنين؟؟؟ يه نمونه كوچيكش فيلم لاتاري بود اون كه طرف ايراني بود مثلا 

بعدشم كافيه فقط بياين مشهد ، ببينين عرب ها چه ويلاها خريدن و چه ژيلاها در اختيار دارن 

عزیزم راست میگ‌دوستمون صلاحتو خواستهو اگ‌ باند باشن چی؟؟؟؟؟

منم همينه حرفم ، ولي استارتر گويا خيلي از طريق يه پيج اينستا شناخت پيدا كردن از خواستگارشون 

والا اينجا طرف ميري كلي تحقيق و مشاوره ميبيني تو زرد از اب. درمياد كشور ديگه كه بماند