من ۱ سال و ۳ ماهه وسواس فکری گرفتم تو کل روز استرس دارم و همش هولم و زیادی با استرس به همه چیز فکر میکنم جوری که الان یکساله گاهی سمت راست مغزم درد میکنه.. یه ۲ ماهی هم میشه صبحا که از خواب بیدار میشم مغزم درد مبکنه هر روز بیدار که میشم خوب میشه... باردارم ۷ ماهمه کل بارداریمو تو استرس بودم هر روز کلی استرس کشیدم جوری که الان نمیدونم بچم اوتیسم گرفته یا نه.. حتما اوتیسم گرفته نه؟ خودمم تازگیا دندون درد گرفتنی سمت راست مغزمم درد میگیره بدجور صبحا هم از خواب بیدار میشم مغزم درد میکنه یعنی میتونه تومور باشه؟ الان نمیدونم بچم سالمه یا نه نمیدونم خودم سالمم یا نه... همه این بلا ها به خاطر استرس سرم اومد.. ۱ سال و ۳ ماهه هر روز استرس زیادی دارم به خاطر وسواس فکریم
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمی دونم اینا که شما گفتی تاثیری رو اوتیسم بچه داره یا نه؟ چون دلیل اوتیسم نا شناخته س
وقتی استر می گیری و احساس می کنی دیگه کاری از دستت بر نمیاد اون کار را بسپار به خدا
خدا بهتر از تو بلده
این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوقالعاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474
پارسال سالم بودم با یکی دعوام شد بهم گفت نفرینت کردم از اون موقع استرس اومد سراغم و الانم وضعم اینه
پارسال سالم بودم با یکی دعوام شد بهم گفت نفرینت کردم از اون موقع استرس اومد سراغم و الانم وضعم اینه
با واق واق سگ. دریا نجس نمیشه .کسی به دعا ب دنیا نمیاد با. نفرین. نمیره
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر