2777
2789
عنوان

واقعا برام سواله که بهترین راه لاغری چیه. که کاملاااا اصولی باشه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 157 پست
کالری شماری و ورزش... مقدار قند و.چربی و.پروتئینت باید در طول روز به اندازه باشه.. من با برنامه بش ...

منم با بشقاب رژیم میگیرم خیلی خوبه...چند وقته تو رژیمی روزی چند کالری میخوری؟چند دیقه ورزش میکنی؟

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
من ۲۰ کیلو وزن کم کردم و الان قدم ۱۶۷ و وزنم ماشالله از ۷۳ رسیده ب ۵۳ ☺️☺️☺️ خییییییییییلی زیبا و خ ...

۲۰ کیلو کاهش وزن پوستو نابود کرده  نمیشه نکرده باشه دوستم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پیاده روی و نرمش به اضافه خوردن همه چیز البته با حجم و مقدار کمتر از قبل مخصوصا کمتر شام خوردن..نه ...

من ک عاشق امضات شدم خو😍😍😍👏👏👏

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!

بدترین راه رژیم غذاییه. که متاسفانه باعث میشه بیشتر آدم چاق بشه 

من خودم انواع رژیم هارو گرفتم

کالری شماری، رژیم پروتئین،میوه و آحیل یا خامگیاهخواری، حذف برنج و نون و هر رژیمی بگی من گرفتم

الان یه روشی دارم اگر نتیجه‌م کامل شد میام اعلام میکنم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
بدترین راه رژیم غذاییه. که متاسفانه باعث میشه بیشتر آدم چاق بشه  من خودم انواع رژیم هارو گرفتم ...

لطفا الان بگو

امشب در ناامیدانه ترین حالت ممکنم 😭

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅

رژیم ک اصلا

ولی کی گفته ورزش آسیب میرسونه؟... بعد 7 8 سال همه جوره ورزش کردن همه جا آسیب دیدم الا تو ورزش 😐🤦🏻‍♀️

+چیشد ک نتونستی قبول شی؟                                       _هی منتظر موندم ساعت رند بشه درس بخونم                                  عکسم به اسمم ربطی نداره... ولی به امضام که داره.. تو فک کن اینشتینم مثه من بوده.. برگااام
تو يك ماه و خورده اي ده كيلووووووو چجوري كالري شماري ميكردي🤔

اره هرروز ۱۱۰۰ کالری میخوردم ولی این ۱۱۰۰ کالری نون و برنج و سیب زمینی و ماکارونی و شیرینیجات توش نداشت هرروزم نیم ساعت یا پیاده روی میکردم یا میرقصیدم

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
اره هرروز ۱۱۰۰ کالری میخوردم ولی این ۱۱۰۰ کالری نون و برنج و سیب زمینی و ماکارونی و شیرینیجات توش ند ...

از چند رسیدی ب چند؟ 

با چ قدی؟ 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
منم با بشقاب رژیم میگیرم خیلی خوبه...چند وقته تو رژیمی روزی چند کالری میخوری؟چند دیقه ورزش میکنی؟

۱۰۰۰ کالری میخورم ۱۰ تا ۱۵ دقیقه ورزش میکنم..اما ورزشم ممکنه بیشترم بشه..دوماهه تو رژیمم اما ماه اول یکم شل و ول بودن..الان بهتر رعایت میکنم..

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
رژیم ک اصلا ولی کی گفته ورزش آسیب میرسونه؟... بعد 7 8 سال همه جوره ورزش کردن همه جا آسیب دیدم الا ت ...

من ورزشکار حرفه ای نبودم و خودم که از روی فیلم های ورزشی و اینا ورزش میکردم و مربی نداشتم گاهی بعضی حرکات رو اشتباه میزدم و همه بدنم خرد میشد. شما ورزشکار حرفه ای هستین حتما و بودنتون عادت کرده گلم

امضا وجود ندارد