2777
2789
عنوان

واقعا برام سواله که بهترین راه لاغری چیه. که کاملاااا اصولی باشه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 157 پست
پیاده روی و کم خوری ولی ورزش آسیب نمیزنه ها؟؟ کجا خوندی اینو؟؟؟

نه من خودم بعضی ورزشارو از روی برنامه های گوشی اشتباه میزدم بعد بدنم تا دوروز درد می گرف. وگرنه اگه زیر نظر مربی باشه که خوبه. تو این دوران کرونا... 

امضا وجود ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه ٩٠٪؜ راه ها و رژيم ها اشتباهست

ورزش و رژيم درست 

مربى بدنسازى بين المللى / 2 کیلو افزايش وزن - ٨ كيلو كاهش وزن - در ماه (اصولى و سالم).و ناگهان در يك بعد از ظهر زمستانى وقتى كنارم آرام خوابيده بودى به ياد آوردم روزهاى رفتنت را، انگار درد مشت هايى كه آن روزها به ديوار مى زدم را تازه حس كردم، به تو نگاه كردم و به دستهايم... (متن واقعيه كپى نشه 🌹)

ورزش هوازی.

چون :

موقع فعالیت ابتدا بدن از ذخایر قند استفاده میکنه برای تولید انرژی.

و بعد از اون از چربی.

و ورزش مداوم که میشه همون ورزش های هوازی.

مثل : شنا ، دو ، دوچرخه ، رقص و....

و‌ با تغذیه مناسب.

میشه تناسب اندام و بدن سالم.

جهنم همون زندگی اجباری با احمق های اطرافه...                                                                               بحث اول انسانیت چیه؟اینه که به سلیقه همه احترام بزاریم.طرف با حجابه،به تو ربطی نداره.بی حجابه،به تو ربطی نداره.تتو داره،به تو ربطی نداره.چاقه،به تو ربطی نداره.قیافش کجه،به تو ربطی نداره.به همه باید احترام بذاری.             
من ۲۰ کیلو وزن کم کردم و الان قدم ۱۶۷ و وزنم ماشالله از ۷۳ رسیده ب ۵۳ ☺️☺️☺️ خییییییییییلی زیبا و خ ...

زیادی لاغر نشدی بنظرت؟؟

با کمک تاپیک لاغری هدفمند باربی میشممم💪وزن اولیه ۷۸ وزن فعلی۶۷/۵😍😍😍
اگه رعايت كني چهار كيلو  و متابوليسمت ها بالا باشه

عزیزم من سه چار کیلو وزن کم کردن

پوست بازوم چروک شده

ینی درست میشه؟ 😭

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅