2777
2789
عنوان

واقعا برام سواله که بهترین راه لاغری چیه. که کاملاااا اصولی باشه😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 157 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 20 کیلو کم کردم .با کم خوردن و 20 دقیقه پیاده روی در روز .1 سال طول کشید .همه ی غذاهارو هم خوردم ...

پیاده رویت تایم خاصی داشت؟؟؟

کاربر سابقم ☺☺نی نی یار دیگه شماره تلفن ندارم نترکون لطفاپیش بسوی خوش اندام شدن 😍👌وزن شروع ۷۷وزن  ۹۹/۴/۱۲ ۷۴.۴ وزن ۹۹/۵/۷ ۷۱.۴وزن هدف ۶۰😍😍میتونم حتمااااا میتونم 
ورزش به بدن آسیب میزنه؟ کدوم باهوشی گفته؟😂😂😂

نه من خودم از رو برنامه که ورزشاشو انجام می‌دادم بعضی حرکتارو اشتباه میزدم بعد کل بدنم تا دوروز درد میکرد. منظورم خودمم

امضا وجود ندارد

من ۲۰ کیلو وزن کم کردم و الان قدم ۱۶۷ و وزنم ماشالله از ۷۳ رسیده ب ۵۳ ☺️☺️☺️

خییییییییییلی زیبا و خوش هیکلم 

هر روزم واس شوهرم میرقصم پُز شکم تختمو بهش میدم گر چ خودشم خیلی خوش هیکل و چارشونه با شکم سفتتت و کاملا تخته

خوب نگيره  مطالبة رو بخون ياد بگير رژيمش رو اجرا كن

اوهوم دارم استفاده میکنم الانم کالری شماری و ورزش هوازی و قدرتی میکنم😀💃

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

کالری شماری و پیاده روی.اصولا اضافه وزن یعنی شما بیشتر از کالری مورد نیاز مصرفیت کالری دریافت میکنی. پس باید کالری دریافتی را کم کنی و همزمان سعی کنی یه مقدار بیشتر از قبل کالری بسوزونی. مثلا با ورزش و پیاده روی. پیاده روی از تردمیل بهتره چون تو هوای ازاد سوخت و ساز بهتر انجام میشه. بماند که خودم هم اضافه وزن دارن. ولی دو ماه اخیر جلو شکم را گرفتم 6 کیلو کم کردم. بعد هم وزنی که زود کم کنی زود برمیگرده. باید کم کم وزن کم کرد تا بدن یواش یواش  عادت کنه به کالری کمتر.

کم خوردن ، من بعد ۳۰ کیلو کم کردم متوجه شدم ، الان همه چیز میخورم ولی کم میخورم ، شام حذف کردم سالاد ...

دقیقا منم با کالری شماری پیش میرم

ناهارم و خوب میخورم در حجم کم شام میوه یا سالاد میخورم 

خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم 

کالری شماری  من با کالری شماریی از ۷۸ کیلو رسیدم به ۶۶ کیلو هنوزم دارم ادامه اش میدم

می تو😀

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

کالری شماری و ورزش...

مقدار قند و.چربی و.پروتئینت باید در طول روز به اندازه باشه..

من با برنامه بشقاب دور شکمم از ۱۰۵ رسیده به ۹۹..همچنان در حال رژیمم

هیچوقت کسی رو  قضاوت نکنید سرنوشت انقدر دنبالتون میکنه تا تو یه کوچه بن بست شما رو تو همون شرایط قرار بده🙂
ورزش به بدن آسیب میزنه؟ کدوم باهوشی گفته؟😂😂😂

بله عزیزم.وزن ک بالا باشه ی ورزش غیر اصولی میتونی ب زانو و ستون فقرات طرف آسیب بزنه.

ضمن اینکه ی عده در طول عمرشون ورزش نکردن ولی یکدفعه تصمیم میگیرن ک ورزش سنگین انجام بدن.

همه ی اینها آسیب زننده هستن قطعا

نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!