دخالت نکنی بهتره اخرشم کاسه هارو سرتو میشکنن ومیگن تو زندگیشون رو بهم زدی
Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
برای خودت دشمن نتراش. زنداییت کینه کنه تا اخر عمرش یه ضربه ای بهت میزنه. غیرمستقیم به داییت بفهمون زنش خیانت میکنه. مواظب باش نفهمن از طرف تو بوده.
کاربر مهوشدخت سابقم. تدریس زبان کنکوری برای سال 1400 - کلاسها انلاین برگزار میشه. هزینه ی کلاسها ماهانه 40 هزار تومان. ضمنا گروه تدریس گرامر زبان رایگان دارم خواستید میتونید استفاده کنید.
امشب؟اینستاش رو گوشیمه 😐۲۴ ساعت بهش دایرکت میده عکسای ناجور میفرسته ...توبه کجا بود 😐😐😐😐اصنم عین خیالشه میدونه هم اینستاش رو گوشیمهحذف میکنه که من نفهمم 😐فک میکنه من کورم پیامایی که میان بالا صفحه گوشیمو نمیبینم