2777
2789
عنوان

اگه بفهمه زنی به شوهرش خیانت میکنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 59 پست
اون مرده هم آخه گناه داره برای یه خائن صبح تا شب زحمت بکشه☹️همینجور که برعکسش😕

اره واقعا درست میگی

99/9/9به تمامه آرزوهام میرسم . لطفا برای من و سلامتی خودتون یه صلوات بفرستید❤❤❤❤

در کل این کار گناه هست 

حضرت علی گفتن اگر کسی رو نیمه شب در حال گناه دیدی قصاوت نکن چون ممکنه سحر توبه کرده باشه اگر بگی مطمین باش آهش دامن گیرت میشه بیخیال شو

💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد💚 به نیت خوشبختی و موفقیت برادرم انشالله حاجت روا بشید🧡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اگه میگفت داییم به زنش خیانت میکنه... همه میگفتن بگو ووووو حقشه بدونههه.. داره با یه خیانتکار زندگی میکنه... بگو 

🍁چالش پاییزی بامداد خمار🍁گروه آبی💙 وزن الان ۷۶....هدف ۶۸..........میشه...چون من میخوام😎

مدارک رو برای داییت بفرست بدون اینکه اسمی از تو باشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
مدرک چی داری   با چشم خودت دیدی   اگه بهش بگی ونتونی ثابت کنی باید خسارت بدی  یا زندا ...

اینستای زنداییم روی گوشیمه حتی خود زنداییمم میدونه بعد حرفاش پیامارو پاک میکنه که مثلا من نبینم ولی من همیشه نت گوشیم روشنه و پیامایی که میده میان بالای صفحه چند سری نگاه کردم حتی عکس ناجور‌ براش فرستاد بود از تمام صفحات چتشونم اسکرین ریکوردر دارم حتی عکسایی که فرستاده

اینجور افراد توبه نمیکنن...خودشیطانن

عزیزم قاضی خداست❤

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
اینستای زنداییم روی گوشیمه حتی خود زنداییمم میدونه بعد حرفاش پیامارو پاک میکنه که مثلا من نبینم ولی ...

چرا رو گوشی شما میاد 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
امشب؟اینستاش رو گوشیمه 😐۲۴ ساعت بهش دایرکت میده عکسای ناجور میفرسته ...توبه کجا بود 😐😐😐😐اصنم عی ...

اگه داییت منطقیه

بدون هیچ اسمی از خودت مدارک رو بفرست

البته چون اینستا رو گوشیه تو هست شاید بفهمن کار تو بوده

با مادرت مشورت کن

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نمیدونم چی بگم  ساختمان روبروی خونمون یه خانم دوتا بچه داره  شوهرش شغل دولتی داره که یه شب درمیون شیفته  شب ها با وضع ناجور ساعت ۳ ۴ شب میرفت  وتا قبل شوهرش برمیگشت خیلی ها دیده بودن من خودم بارها دیدم ماشین میومد دنبالش ساعت ۴ صبح میرفت ۶ برمیگشت  یکی از همسایه ها شاکی شد زن رفت شکایت کرد ۷ میلیون مرد جریمه کردن   چند ماه هم زندان رفت دوماه پیش آزاد شد 

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
امشب؟اینستاش رو گوشیمه 😐۲۴ ساعت بهش دایرکت میده عکسای ناجور میفرسته ...توبه کجا بود 😐😐😐😐اصنم عی ...

فک کنم یه بار دیگه هم این موضوع و تو نی نی سایت گفتی هنوز داری چکش میکنی؟

زندگیتو تو تاریکی بساز... اینجوری دشمنات نمیدونن به چی حمله کنن😊 جا داره بگم مادرم=زندگیم♥️