2777
2789
عنوان

میخوام این تاپیک رو به شوهرم نشون بدم لطفا منصفانه قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر بنده هم حق با شماس و انتظار غیر طبیعی از همسرتون ندارین...

من خودمو خیلی دوس دارم واسه خودم ارزش قائلم❤درسته دختر بودن سخته ولی ارزش داره همون ارزشی که خدا به خاطرش گفته بهشت زیر پای مادران است💌پس ارزش خودمو حفظ میکنم چون خدا بهم داده ....خدا مارو مثل یک گوهر آفریده ولی گوهر نیاز به محافظت داره تا همه چه مستقیم چه غیر مستقیم بهش ناخنک نزنن همون طور که مرواریدو صدف محافظت میکنه ....⚘مارو هم حجاب محافظت میکنه پس چون واسه پاکی و شفافیت خودم ارزش قائلم تا از چشم ها و دست های آلوده ی خیلیا مصون باشم حجاب و انتخاب میکنم چون واسه خدا که آفریننده ی این ارزش با تمام وجود عشق میورزم....❤❤❤

اینا که میگی واقعیه؟ باورم نمیشه یه مرد انقدر بی شخصیت باشه جاریتم خیلی پررو هست. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من یه سوال از همسر شما دارم اگه ببینه خانومش مثله خودش با پسرای فامیل و مردهای همکار راحت و صمیمی رفتار میکنه با این موضوع کنار میاد؟

چقدر دوست داشتنی اند.... انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند...

وای اصن چ‌معنی میده توهستی جاریت بره بشینه جلو کنار همسرت من مامان با مادر شوهرمم باشن نمیرن بشبنن جلو پیش همسرم🥴اصن بعضی رابطه هارو میبینم شاخ درمیارم.حالا قبل سما حایی خواستگاری بره اشکالی نداره پسر دایی منم قبل ازدواجش خواستگاری زیاد رفت و الان با یه غریبه ازدواح‌کرده اما اصن دلیل نمیشه بهشون حسی داشته باشه.

میای تاپیکم همونیم که نتم وصل نمیشه😂😢

اخه شیائومیم بلد نبودم سامسونگو😅

ایرانسل من نصب کن برو تو قسمت ارتباط با ما.اونجا انلاین سوالتو مطرح کن حلش میکنه

من خودمم از اونجا پرسیدم همین مشکلو داشتم دو هفته پیش

میشه یدونه صلوات بفرستین واسه خوشبختیم؟⁦♥️⁩

حالا که شوهرت میخواد بخونه بگم اقای محترم من که شما رو نمیشناسم اما بذای هیچ احد الناسی زنت رو کوچیک نکن الویت اول زندگیت باید زنت باشه تو براش ارزش نمیزاری هیچ کس براش ارزش نمیزاره....کارت با جاری استاتر خیلی بد بوده ..شما دیگه ازدواج کردی زنداداشت نباید از شما توقع داشته باشه ..از شوهرش توقع کنه 

در رابطه با زنها سر سنگین رفتار کن تا لقب هیزی بهت تعلق نگیره 

اسی تو هم زیاد حساس نشو

حق با تو هست

شوهرت تنوع طلبه

من جای تو بودم اصلا ب هیچ وجه چنین اخلاقای رو تحمل نمیکردم، حالا تو با مردی صحبت کنی جرواجرت میکنه

به خودت انرژی مثبت بده،با عشق زندگی کن،آشپزی کن،بخند،برقص،ب خودت وخونت برس،ب اعضای خانواده ات محبت کن....مگه دنیا چند روزه،بیخیال شو وبگذر۰😍