2777
2789
عنوان

کاش اون فیلم لعنتی و نمیدیدم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2231 بازدید | 84 پست

اگه خوب دقت کنی می بینی نه تنها مسخره ات نکردم بلکه بیشتر از همه باهات همدردی کردم. آخه دوست من یک کم از خودت فاصله بگیر و از بیرون به خودت نگاه کن. تو این صبح خوب تو این سلامتی که خدا بهت داده تو این سن و سال خوب اینم رفتاره که از خودت نشون میدی؟ به خاطر یه چیز موهوم نشستی گریه میکنی؟ مگه شش ساله ای؟ مگه کار و زندگی نداری؟ مگه کسی امروز منتظر دیدن روی زیبا و شنیدن حرفهای خوب شما نیست؟ حالا خودت قضاوت کن و به خودت جواب بده.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که مثبت میشه اگر که باردار شدی اصلا چیزهای غمگین نگاه نکن سعی کن روحیه ات خوب باشه

از دیروز هی سعی میکنم فراموشش کنم ولی همش یادم میوفته

از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
دلم داره میترکه نمیدونم چجوری شد اصلا زدم گوگل اورد یه بار هم اونو دیده بودم حالم تا چند روز بد بود ...

آوا رومیگی منم اونوقت دیدم کلی گریه کردم .من چندروزپیشم یه مردچهل وپنج ساله رو  درآبادان رودیدم که پدر هفتادسالش روکتک میزدهمسایه هامیگفتن روزی دوسه بارکتکش میزنه حالاسرچی کتک میزد؟چون پدرش پوشکی شده بودوبنده خدانمیتونست وایسته وضعیف بودخیلی بدکتکش میزد میگفت وایستا بدبخت پیرمرده ازطناب گرفته بودتانیفته پسرشم همش کتکش میزد .چندروزهمش گریه میکردم اخرهمسایه هازنگ زدن پلیس اومددستگیرش کرد عوضی رو انداختن زندان وپیرمردروبردن بهزیستی .بزنیدتوگوگل کتک زدن پدر درآبادان فیلمش میادبالا

خدامن وبچه هام ازاین جهنم نجات بده حتی شده بامرگ

دختر بارداری روحیه ات ضعیف شده، از چند میلیون دختر یکی این طور شده، دختر تا 7 سال با مامانشه پس مطمئن باش برا تو این طور نمیشه. 

روزی ببینی همین بچه تو شکمت ادنی شده که با لبخند نگاش میکنی، این روزای خوبو با یه اتفاق که فرسنگ ها دوره خراب نکن. 

اگه خوب دقت کنی می بینی نه تنها مسخره ات نکردم بلکه بیشتر از همه باهات همدردی کردم. آخه دوست من یک ک ...

معذرت میخوام فکر کردم مسخره میکنی اخه واقعا حالم بده

مال تبریز یود؟

نمیدونم والا مال هرکجا که هست خدا لعنتش اون زنو بد تر از اون خدا بابای اوا رو به زمین گرم بزنه چرا هوای دخترشو نداشت