2777
2789
عنوان

میخوام این تاپیک رو به شوهرم نشون بدم لطفا منصفانه قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 88 پست
۲۵

خودت چی

شوهرت چی جاریت؟

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم نازنينم من ديگه باخت رو قبول كردم خدا بچه هامو عاقبت بخير كنه الهي امين

عزیزم شما چقد مهربونی گریه م گرفت تو این دنیا که خیری ندیدیم ان شالله خدا تو اون دنیا برامون جبران کنه

عزیزم شما چقد مهربونی گریه م گرفت تو این دنیا که خیری ندیدیم ان شالله خدا تو اون دنیا برامون جبران ک ...

لطف داري عزيز دلم،الهي امين

در تاريخ 99/9/9 بهترين اتفاق زندگيم ، معجزه ي زندگيم رخ خواهد داد،الهي امين
خودم ۱۹ جاریم هم دور و بر ۲۳ باید باشه نمیدونم

گفتم شاید جاریت سنش زیاده ک از این کارا میکنه

چ قددد مسخخره واقعا 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله... 
دوستت بغل کرد؟

بهشون اعتماد دارم خیلی سردددد بود بی حس شده بودیم رفته بودیم گردش بهو بارون و برف گرفت همین زمستون امسال ‌.هیچی دیگه چپیدیم تو بغل هم دیگه😂بهش گیر نمیدم وقتی شوهرم بهش چشم نداره برا چی بخام الکی حساس شم که عقده ای بشه😑

تو دیگه چه خجسته ای هستی ک دوست  مجردتو قاطی زندگیت میکنی پس فردا نیای تاپیک بزنی دوستم وشوهرم ...

چه اشکالی نداره وقتی ب هم چشم نداشته باشیم .ن بابا اینجوری نیستیم مگه هرکی با دوستش رفت بیرون  خیانت میبینه؟توی این ۷سال سر سوزنی بهش شک نکردم 👌ن خودش نه ۲تا از دوستام ک ۲۳ساله باهم دوستیم 

ادم نمیشه برات 😑بیخیال 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
چه اشکالی نداره وقتی ب هم چشم نداشته باشیم .ن بابا اینجوری نیستیم مگه هرکی با دوستش رفت بیرون   ...

نمیدونم ادم با ادم فرق میکنه میگی شوهرم دوتامونو بغل کرد توسرما من یکی ک همچین چیزی اصن  توفکرمم نمیتونه بیاد حتی اگه خواهرم باشه اون شخص اونقد ادم داستانای خیانت حتی خواهر ب خواهرو شنیده ک...

خداروشکر ک باهم خوبید ایشالا ک تااخر باهم خوب بمونین