2777
2789
عنوان

میخوام این تاپیک رو به شوهرم نشون بدم لطفا منصفانه قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا حق داری شوهر شما دیگه شورشو دراورده جاریتون مگه خودش شوهر نداره براش دسته گل و شیرینی ببره هیچ لزومی نداره شوهر شما فقط و فقط برادر شوهره نه چیز دیگه 

حق با تو هست دلیلی نداره با کسی صمیمی باشه. من دوستم و شوهرم همیشه ۳تایی میریم بیرون با با دوستای دیگم ۵تایی ۶تایی یا من با دوستای اون میرم ولی اصلا با بقیشون گرم نمیگیره ی بار خیلی هوا سرد بود شوهرم جفتمونو بغل کرد ولی ن از زو منظور خیلییی سرد بود بعد زوشن کرد بردمون خونه ولی تالا ندیدم با هیچ دختری صمیمی بشه با هییییییییییچ دختری شما اصلانم حساس نیسی اگر ب حساسی بود خدم از همه حساس ترم جه معنی میده نرد با زن غریبه گرم بگیره من باشم حدا میشم 

رفتار شوهرت عادی نیس خواهر.مشاور خانواده قبل از رفتن ب خونه خودتونو براتون تجویز میکنم.وگرنه نابود میشی.شوهرت اصلا معنی تاهل و تعهد رو نمیدونه.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

شخصیت یه اقای متاهل ب دوراز شخصیت ایشونه .بنظرم اصلاخوب نیست این طوررفتاربادیگران حتی نزدیکان .خودتونم اگه اینطور بشیدوبا پسرعمو یا پسرداییتون گرم بگیرین چطوررفتاری ازشون میبینین؟متاسفم براشون همین!!

ببین آدما فرهنگشون متفاوته

برا شوهرت این چیزا عادیه

واسه تو نه

برا ممنم عادی نیس

من حتی ب برادر شوهرم نگاه هم نمیکنم. فقط در حد سلام

همینم از شوهرم انتطار دارم

تو روستا هم نیستم

تو شهرم و سر کار میرم و همکار آقا هم دارم ولی ب اونم نگاه نمی‌کنم تا لازم نشه هم باشون حرف نمیزنم هرچند آدم برون گرایی ام و حرف نزدن برام سخته

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

ب جون تک پسرم من حتی یه دقیقه هم نمیتونم این رفتار شوهرمو تحمل کنم.شوهرت سر وگوشش بدجوری داره میجنبه.قبل اینکه بری زیر یه سقف خوب فکراتو بکن.ازما گفتن بود😊

❤اللهم صل علی محمد وال محمد❤اللهم عجل لولیک الفرج❤

شوهرتون باید رفتار زمان مجردیش رو بزاره کنار.

آینده رو فدای گذشته نکنه. یه برگ جدیدی از زندگیش باز شده.

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸