2777
2789
عنوان

میخوام این تاپیک رو به شوهرم نشون بدم لطفا منصفانه قضاوت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1354 بازدید | 88 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرت بگو اگه منم با دامادمون صمیمی بشم تو مشکلی نداری یا با پسر عمو یا دایی، چه پرو شوهرت مجبوری این همه تحقیر بشی استرس بکشی من مادر شوهر و پدر شوهرم رو نمی زارم جلو ماشین بشینن اون وقت تو به خاطر جاری احمقت رفتی عقب نشستی که چی 

با دین یا بدون دین ،انسان های خوب ،کار های خوب می کنند و انسان های بد ،کار های بد.....اما برای اینکه انسان با ظاهر خوب بتواند کار های بد بکند ...... قطعا به دین نیاز دارد......!
حق با تو هست دلیلی نداره با کسی صمیمی باشه. من دوستم و شوهرم همیشه ۳تایی میریم بیرون با با دوستای دی ...

تو دیگه چه خجسته ای هستی ک دوست  مجردتو قاطی زندگیت میکنی پس فردا نیای تاپیک بزنی دوستم وشوهرم بهم خیانت کردن اخه دختر خوب  ادم با شوهرشو و دوستش سه تایی میره بیرون .مگه اینکه دوستتم متاهل باشه وباهم برین اونم باید خیلی روابطتون کنترل شده باشه  از بس خیانتا زیاد شده ادم باید شش دنگ‌حواسش ب زندکیش باشه از ما گفتن بود

بهش بگو خودتو جمع کن الان دیگه زن داری...چ معتی داره با همه راحت باشه...کسی ک تعهد ی زندگی رو داره.....باهم جیک جیک مستونش نیست

ɪɴ ᴛʜᴇ ᴅᴀʀᴋɴᴇss ᴏғ ᴛʜᴇ ɴɪɢʜᴛ ᴏɴʟʏ ɢᴏᴅ ʜᴇᴀʀs ʏᴏᴜ..

عزیزم حتما برو اول خودت تنها مشاوره بعد دوتایی 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

چجوریقبول کردی جاریت جلو بشینه و تو عقب؟؟چن سالشونه جاریت و شوهرت و خودت؟

اصن مگه داریم؟واقعا خیلی خونسردی 

من ک اصن نمیتونم قبول کنم این حد صمیمیت شوهرم با خانوما خصوصا با جاری و اقوام 

خوش قلب ترین آدما اونایی ک نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان... از خودت، خندیدنات، برق چشمات، آرزوهات،ازخوشبخت بودنت مواظبت کن، زندگی ینی همین چیزای خیلی ساده،، امیدوارم اونقدرحالت خوب باشه ک وقتی یکی حالتو پرسیدمثل حافظ بگی:عیش مدام است از لعل دلخواه، کارم ب کام است الحمدلله...