2777
2789

دوست داره هی ازش تعریف تمجید بشه 

قدر کارهایی که میکنه رو بدونم و به چشمم بیاد

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😛🫣👙👌👈👅🫦🧔🤣🤣🤣🤣

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿 ️ شیطان در گوشم زمزمه کرد: تو به اندازه کافی قوی نیستی که در مقابل طوفان دوام بیاری ....!!! امروز من در گوش شیطان زمزمه کردم: من خود طوفانم!!!!️ 

تو جمع و جلوی بچه ها بهش احترام بذارم.

مرد باید اقتدار داشته باشه تو خونه تا بچه ها ازش حساب ببرن. این اقتدار رو هم زن بهش میده. اگه زن بی احترامی کنه بچه ها هم روشون باز میشه و ممکنه بی ادبی کنن.

هر وقت یکی ازم تعریف می‌کنه که خوب موندی بهم میگه باید میگفتی چون شوهر خوبی دارم.

شوهر ندارم ولی با توجه به این نکات که مرد جماعت آیینه جلال و جبروت خداست و اینکه شوهر یه بخشی از زندگیه نه همش و به آدم جداست

سعی میکردم در عین صمیمیت بیشتر با لفظ شما خطابش کنم کلمه تو دروازه ورود انواع بی احترامی هاست 

بهش الفاظ بد نمیگم حتی به شوخی 

حتی در دعوا خانوادشو قلم میگیرم

موقع غذا صبر میکنم بیاد سر سفره بعد شروع کنم

وقتی پشتمو بهش کردم ازش عذر خواهی میکنم و از این دست موارد

وقتی کسی بهم حرفی بگه ک تصمیم بگیرم مثلا بگه بریم بیرون فلان کار کنیم از شوهرم اجازه میگیرم و اونم میفهمه ک نظرش برام همه

کاری میکنه حتی کوچیک ازش تشکر میکنم

از رفتار خوبش تعریف میکنم

بعضی وقتا هم تو جمع جلو خودش ی تعریفایی راجع بهش میکنم 

وقتی متوجه بشه ک قبولش داریم خود ب خود حتی کارای اشتباهشم خوب میکنه 

محبت بهش میکنم کلامی رفتاری 

ب کارایی ک براش مهمه اهمیت میدم