2777
2789

من با شوهرم دوست بودم اون واقعا عاشق بود 

توی ازدواج باهاش کلی مشکل بود من میتونستم ولش کنم و برم با یه نفر که ازدواج باهاش آسونتره و حتی خانوادم همینو میخواستن.(البته بگم که تو دوران دوستی یا بعد ازدواج نه معتاد بود، نه بداخلاق بود نه میزد. همیشه پرنسس بودم براش)

ولی خب مشکلاتی بود که نه دست اون بود نه دست من. 

خلاصه من موندم باهاش. چون میدیدم که چشاش چقدر شرمنده و ناراحت بودن از این مشکلات

من باهاش موندم و باهاش زندگی ساختم. با تمام وجودمون سختی کشیدیم. ولی همیشه از سرم نعمت میریخت. چندین بار از مرگ حتمی نجات پیدا کردم. همیشه مشکلات من یه جوری حل میشد که اصلا کسی باور نمیکرد. 

قبل از شوهرم اینجوری نبود. شانس باهام یار نبود. 

شما اعتقاد دارید به این؟

انگار جوری که من مراقب قلبش بودم خدا هم مراقب من بود

یه مورد منفی هم بگم. یه نفر به یه دانشجو پاپوش درست کرده بود و اونو از دانشگاه و خوابگاه اخراج کرده بود. 

اتاقشون تو خوابگاه طبقه ۴ بود. دخترو از خوابگاه بیرون انداخته بود. 

چن ماه بعد دختر خودش از طبقه چهارم ساختمون خونشون افتاده بود و قطع نخاع شده بود. 

یا مثلا پدر مادر خودم چندین سال پیش فقر من و شوهرم که اونموقع دوست بودیم رو گفتن و مسخره کردن. 

روزگار چرخید و پدر مادرم به فقر و فلاکت رسیدن و من و شوهرم بسیار از لحاظ مالی جلو افتادیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش به کارما اعتقاد ندارم .تمام لینا تو زندگی پیش میاد ‌مریضی فقر نباید گفت چون آدم بدی بوده دچارش ...

منم اعتقاد نداشتم حتی الان هم انقدر برام جای سواله که اومدم بپرسم 

تجربه هام ولی چیز دیگه ای میگه

روایت 😒

تو چرا اینجوری سنگ پدر و مادر منو به سینه میزنی قربونت برم؟ 

انقدر مشتاقی براشون میتونم از پدر و مادر اصلیت قیومت تو رو بگیرم بیارم فرزند خونده‌ی اینا بشی 😂😂 

تا وقتی ک مادر نشدی حق نداری قضاوت کنی مادرت رو

اتفاقا دارم مادر میشم ولی فکر نکنم هیچ وقت به دختر باردارم فحش بدم از خونه بیرونش کنم یا اینکه بچه‌ی تو شکمشو نفرین کنم 

توام تا وقتی در جایگاه یک نفر نبودی حق نداری قضاوتش کنی