2777
2789
عنوان

خواهرشوهره درپيت

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 98 پست

خواهرشوهرت خودس و کوچیک میبینه جلوت میخواد اینجوری خودس و نسون بده مثلا تو همنشستی پیشش از داراییت بگو از شوهرت بگو جر بخوره

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ
شما از خواهر شوهرت ناراضی. ما دیگ از عروس .اخه هیچ بدی ام نمی کنیم ولی خودش دنبال بحث و فتنه

ما بحث و اينا نداريم

ولي حال مون و بهم ميزنه بس كه ميگن ما پرفكتيم

من اولا نميشناختم شون باورم ميشد الان ديگه فقط كلافه ميشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پورش دارم؟!؟!؟ عزيزم فارسي نوشتم ارمني ننوشتم هاااا گفتم من با ٢٠٦ برم به يكي كه پورش داره پزبد ...

من متوجه منظورتون شدم بنظرم بهتره اصلا درباره رندگیتون خریداتون و...بهش چیزی نگید انقد کم حرف بزنید باهاشون که موضوع بحث نداشته باشن که تعریف کنن و شمارو بکوبن من متوجهم چی میگید خواهرشوهرای من مجردن ولی مثلابا وسایلی که شوهرم براشون تو مجردی خریده بهم فخر میفروختن😂🖐 من فقط گوش میکردم و چیزی نمیگفتم انقد نتونستن منو عصبانی کنن اخر خودشون از عصبانیت ترکیدن یهوگفتن تورو میببنیم ناراحت میشیم نیا منم از خدا خواسته قطع رابطه کردم راحت شدم 🤣

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ما بحث و اينا نداريم ولي حال مون و بهم ميزنه بس كه ميگن ما پرفكتيم من اولا نميشناختم شون باورم ميش ...

دقیقا .ایجور آدما غیر قابل تحمل هستن .دور بریام اینجوری هست حال بهم زنن. ولی دوری میکنم 

من متوجه منظورتون شدم بنظرم بهتره اصلا درباره رندگیتون خریداتون و...بهش چیزی نگید انقد کم حرف بزنید ...

دقيقا

اينم ميخواد مادرش من و دوست نداشته باشه 

ولي من لج باز تر از اين حرفام

بيشتر به مادرش حال ميدم

خواهر بزرگه مثلا سني ازش گذشته ولي انقدر بي وجوده دائم عروساي فاميل و زير سوال ميبره  فقط ميخواد بگه من عروس خوبي ام لامصب تو عروس خوبي نباشي گزينه ديگه ايي نداري 

خواهرشوهرت خودس و کوچیک میبینه جلوت میخواد اینجوری خودس و نسون بده مثلا تو همنشستی پیشش از داراییت ب ...

كار چيپيه 

تعريف كردن از خود 

ادم بايد زندگيش جوري باشه خودش گويا باشه 

به قول به نفر بگذار موفقيت ها صدا كنند