نيكادخت مدیر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1234 عنوان خواهرشوهره درپيت | مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 98 پست خودشون و خفن ميپندارن در صورتي كه هيچي نيستن دائم ميگن ما شوهر پرستيم ،اخه داغون كي هستي؟!شوهرت كي هست؟داغون هي ميگه جهازم اخه سر و ته جهادت و سمساري ١٥تومن نميبره بچههامون عالي ان بچه هاشون وحشي ن 1399/05/17 | 23:13 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نيكادخت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1234 خب به تو ربطی نداره حتما نمیتونی مثلش باشی ک ناراحت میشی :/ اره نمي تونم توهم بزنم و برم به دختر كارخونه دار پز بدم كه ماشينم ٢٠٦ هست و از پورشه تو خيلي بهتره
niki2024 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 756 ببين من اصلا لول ام بهشون نمي خوره جلو من ديگه اين اداها مسخره ست با من از خونه ٣٠٠ ميليوني ح ... منم مث توام ولی اگ یکی این حرفارو بزنه باخوشحالیش خوشحال میشم
نيكادخت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1234 شوهرش خوبه تعریف میکنه دیگ. چرامن تعریف نمیکنم🤣🤣 ايشالله كه خوبه
بي_بي_شهرزاد عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 15006 ببين من اصلا لول ام بهشون نمي خوره جلو من ديگه اين اداها مسخره ست با من از خونه ٣٠٠ ميليوني ح ... خب وقتی داره پز میده بی تفاوت نگاش کن اصلا ارزش اعصاب خوردی نداره من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است.
han_hani عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 830 اره نمي تونم توهم بزنم و برم به دختر كارخونه دار پز بدم كه ماشينم ٢٠٦ هست و از پورشه تو خيلي بهتره&n ... همین الان پاشو برو عکس پورشت و بگیر با یک ورقه کنارش نی نی سایت 😐 پورشههههه آررره امروز بخند فردا گریه کن این و هر روز با خودت تکرار کن 🍿💪
مامان_اینده عضویت: 1396/01/16 تعداد پست: 3618 اره نمي تونم توهم بزنم و برم به دختر كارخونه دار پز بدم كه ماشينم ٢٠٦ هست و از پورشه تو خيلي بهتره&n ... ماشينت پورشه بعد تستر نداشتي الان ميخواي بخري بعد ماشينت از خونت گرونتره😐🙄 انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
نيكادخت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1234 خب وقتی داره پز میده بی تفاوت نگاش کن اصلا ارزش اعصاب خوردی نداره اخه من اگه به يكي اين همه متفاوت تر از خودم برسم لااقل پز نمي دملامصب اومديم دوساعت خودت و ببينيم داغونمون كردي انقدر پز دادي بهمون اخه پزاش اگه به حق بود ناراحت نميشدمً
نيكادخت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1234 ماشينت پورشه بعد تستر نداشتي الان ميخواي بخري بعد ماشينت از خونت گرونتره😐🙄 نه عزيزم مثال زدممن دختر كارخونه دار نيستمدرست نخونديهمش مثال بود گفتم مثلا من برم به يه دختري كه باباش كارخونه داره و ماين اش پورشه پز ماشين ٢٠٦ مو بدم اين و گفتم
مامان_اینده عضویت: 1396/01/16 تعداد پست: 3618 نه عزيزم مثال زدم من دختر كارخونه دار نيستم درست نخوندي همش مثال بود گفتم مثلا من برم به ي ... اها تعجب كردم انشاالله خدا شما رو صحیح و سالم تو بغلم بزاره خدایا شکرت ازت ممنونم که منو به ارزوم رسوندی🙏🏻🌹
نيكادخت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1234 همین الان پاشو برو عکس پورشت و بگیر با یک ورقه کنارش نی نی سایت 😐 پورشههههه آررره من پورش دارم؟!؟!؟عزيزم فارسي نوشتم ارمني ننوشتم هااااگفتم من با ٢٠٦ برم به يكي كه پورش داره پزبدم افتاد؟؟؟؟؟؟
mariiiiimoooooooo عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 105 نمیدونم چرا انقد حسودن این خواهر شوهرا هر کاری واسشون کنی بازم خودشونو جر میدن🙄
mojjtaba عضویت: 1398/03/08 تعداد پست: 1856 شما از خواهر شوهرت ناراضی. ما دیگ از عروس .اخه هیچ بدی ام نمی کنیم ولی خودش دنبال بحث و فتنه
نيكادخت مدیر استارتر عضویت: 1398/03/31 تعداد پست: 1234 نمیدونم چرا انقد حسودن این خواهر شوهرا هر کاری واسشون کنی بازم خودشونو جر میدن🙄 خره خر ما اين همه به پدر و مادرش سرويس ميديم بعد اين ميمون شعور نداره ما رو از خونه مادرش دلزده ميكنه حسوديش ميشه من همه كاره خونه باباشم ميخواد پاي ما رو ببره