2777
2789
من با دید مثبت به اون هویج مینگرم  شاید دستت اشتباه خورده

😐🥶 چیه مگ هویج؟ بده؟🙄 گذاشتم بخوریش

خب بیا موز بخور🍌 

تفریح پسرونه ¡ هرزگی دخترونه ¡ چقدر دنیامون کثیفه... کثیف... کثیف (: 🖤🚶🏻‍♀️
متعجب شد .هنگ کرده بود من کییم ک یهو دستشو گرفتم ، قشنگ رفتم کنارش دستمو انداختم دور بازوهاش وااااا ...

خوب شد شوهر تو خانم اون توی محل جرم نبودن
وگرنه کشته میداد قضیه

الحمدلله...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدای سرت سوتیاتون بگید من خودم خیلی سوتی میدما ولی الان از بس بی حوصلم یادم نمیاد

🥰🥰🥰

اها میدونی من کلا حافظم خاطرات ی روزو نگه میداره فردا پاشم یادم میره😅😅اون درب داغوناشو یادم نمیاد

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😐🥶 چیه مگ هویج؟ بده؟🙄 گذاشتم بخوریش خب بیا موز بخور🍌 

فک کنم یکم معنی 🍆 بده🤔🤔🤔نسخه سانسور شدش

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😐🥶🥶🥶🥶چه میدونم بابا🙁🙁🙁😑😑😑😑😑

البته اینو فقد فکرای منحرف مث من میفهمن😂😂😂

😀😀😀😀😀😀چن سالته 🤔

من ۲۰😅😅😅تو چی؟

۲۴ 😁

خوب شد شوهر تو خانم اون توی محل جرم نبودن وگرنه کشته میداد قضیه

شوهر من باهام بود . باهم رفتیم مرکز خرید من رفتم مغازه همسرمم رفت ی مغازه دیگه و وقتی خارج شدم بخیالم اونیکه ک داره میره همسرم، رفتم نزدیک...

همسرمنکه مرده بود ازخنده میگفت خداییش پیش خودت چی فکرکردی من کجا اون کجا  گفتم لامصب نگاش کن ازپشت شبیه توء چ میدونستم اینطوری ضایع میشم .

اون آقا هم متوجه شد من اشتباه گرفتم ، همسرم حرفی نزد چون سوتفاهم بود اینکه همسر اون آقا اگر میبود چی میشد خدا  داند 😂

گاهی سکوت میکنی چون اینقدر رنجیدی که نمیخوای حرف بزنی، گاهی سکوت میکنی چون واقعا حرفی برای گفتن نداری، سکوت گاهی یک اعتراضِ وگاهی هم انتظار امابیشترمواقع سکوت برای اینه که هیچ کلمه ای نمیتونه غمی که دروجودت داری توصیف کنه و این یعنی همون (تنهایی) 😔 تجربه بهم ثابت کرد اونی که میخوای توو زندگی هیچوقت نمیشه، فهمیدم کسی که باهاته الزاماً دوست نیست.فهمیدم که بیتفاوتی بزرگترین انتقامِ.. تنفر ی نوع عشقِ، دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیّتِ.. غرور بزرگترین دشمن وخدا بهترین دوستِ.. فهمیدم رفتن همیشه ازروی نفرت نیست، هرکسی زبونش نرمِ دلش گرم نیست.. هرکی اخلاقش تنده جنسش سخت نیست.. هرکی میخنده بدون دردوغم نیست.. ظاهر دلیلی برباطن نیست.. فهمیدم کسی موظف به آروم کردنت نیست.. فهمیدم جنگ کردن باخیلیا اشتباه محضِ.. فهمیدم خیلی موقع ها خواسته هات حتی باگریه والتماس هم انجام نمیشه.. فهمیدم گاهی اوقات توو اوج شلوغی (تنهاترینی).. گاهی اوقات صمیمی ترین دوستت میشه غریبه ترین آدم.. گاهی اوقات باهمه وجودت کسیو دوست داری که اون نمیبینتت.. گاهی اوقات بایدرفت....باید دل کند....باید گذشت....باید رد شدو عوض شد😔    

یه بنده خدایی تعریف میکرد میگفت چند تا خانم بودن یه جا کار میکردن و با هم مشغول به کار شده بودن که بعد از یه مدت یه نفرشون رو اخراج کرده بودن، یکیشون شوهر کرده بود رفته بود و یکیشونم رفته بود مرخصی زایمان
بعد مدیرشون اومده به اون یکی که هنوز میومده سر کار  گفته خب فقط تو موندی. یکیشونو که انداختی بیرون، یکیشونم شوهر دادی، اون یکی رو حامله کردی  بعدم رفته بود تو افق محو شده بود

الحمدلله...