بچه هاااا..من امشب میخوام املت درست کنم در اصل میدونم چجوریه ها ولی هر وقت درست میکنم با اینکه گوجه هم زیاد میزنم ولی باز رنگش صورتی میشه هی نگاه به این املت قهوه خونه ایا میکنم که چقدر خوش رنگ و لعابه هوسم میش خخخ..کسی میدونه رازش چیه؟!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
گوجه باید قرمز باشه ولی شما ی قاشق رب هم بزن خوب میشه
😊🙋🏻♀زن باید وقتی آقاش میگه لباسامو اتو کن...🙋🏻♂بگه🙂🤷🏻♀شلوار لی که اتو نمیخواد 😐🙎🏻♂پایین پیرهنتم که میره تو شلوار😒🙎🏻♂آستینتو هم که میدی بالا☹️🙍🏻♂جلوشم که صافه 😩💆🏻♂یعقتم که بازه😖🤷🏻♂پشتشم که الان لم بدی به صندلی ماشین صاف میشه🙆🏻♂بقیش هم هر چی مونده بده اتو کنم سایه سرم 🤗تاج سرم🤗 🤦🏻♂🚶🏼🚶🏼🚶🏼😊😎
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
اونا رب هم میزنن منم عاشق املت هستم😋😋😋 من پیاز داغ درست میکنم و گوجه رو پوست میکنم بعد خورد میکنم با یه قاشق رب میزارم که ابش بره و سرخ بشه بعد فلفل سیاه و نمک و پودر سیر میزنم و تخم مرغ