بچه هاااا..من امشب میخوام املت درست کنم در اصل میدونم چجوریه ها ولی هر وقت درست میکنم با اینکه گوجه هم زیاد میزنم ولی باز رنگش صورتی میشه هی نگاه به این املت قهوه خونه ایا میکنم که چقدر خوش رنگ و لعابه هوسم میش خخخ..کسی میدونه رازش چیه؟!
گوجه زیاد میریزم و تخم مرغ کم همیشه هم قرمز میشه شما ایندفعه چندتاگوجه بیشتربهش بزن بببن چطورمیشه
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم *آدم مذهبی نیستم اما از آنانی که به هیچ چیزی پایبند نیستند میترسم از آنان که خدارا به چالش میکشند میترسم اینها برای هیچکسو هیچ چیز ارزشی قائل نیستند فریب ظاهر روشن فکرشان را نخورید* *پروفسور سمیعی*
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیترو گوجه و سیرو رنده کن با زردچوبه زیاد به ازای هر یه تخم مرغ دوتا گوجه بعد بزار آبش کامل گرفته شده روغن بزن گوجه را سرخ کن ک رنگ بده به تخم مرغو بزنو سریع هم بزن درشو بزار بپزه قرمزه قرمز میشه رب تلخش میکنه نرن
میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمیدونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋