2777
2789
دلم کباب خواست خوب😑

منم دلم میخواد ..ولی خب معلوم شد لرها عشق گوشت و کباب هستن و باید مهمونی پیش لرها بریم

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پستاش نشون دهند فقدان شعورش بود نوشته بود من تو دانشگاه باهاشون بود فقط بخورن لباس تنشون باشه رندگی ...

همه جا آدم خوب و بد داره 

ولی مگه میشه تموم لرایی که تو اون دانشگاه و خوابگاه بودن بد باشن بعد اون خانوم با ادبیات خاصش🤨خوب باشه 

خوب شخصیت کثیف و ذات خرابشو نشون داد

چ ربطی ب کباب دار اصلا آدم اینقد کوته بین؟؟ جرئت دار بیاد تاپیک تا بش بگم

انقد حرصم گرف خودش حسودیش میشد لر نیس واس همینه😒

چه شب هاي غم انگيزيه شب هاي بدون بودنت دلبر🌙🖤
 منم دلم میخواد ..ولی خب معلوم شد لرها عشق گوشت و کباب هستن و باید مهمونی پیش لرها بریم

از امضات منظور خواصی داری 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
من فقط اونو دیدم ولی همه حرفاش مفت بود طرف ما اکثرا تو رفاه زندگی میکنن 

منم کلا هرجاشو دیدم وضع مالی عالی دارن مگ وضع مالی ب قومیت ربط داره؟

چه شب هاي غم انگيزيه شب هاي بدون بودنت دلبر🌙🖤
از امضات منظور خواصی داری 

نه همینطوری خوشم اومد از شعرش

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم