2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم لرم میگم چرا اعتراض داری هرکی بوده خوب کرده.غلط میکنه کسی 

یه خانم دیگه تاپیک زده بود بخاطر اعتراض به این مساله که چرا اون خانم نخود مغز توهین کرده و پستاش رو گذاشته بود اون تاپیک رو منظورمه ترکوندن 

تاپیک من بود😑✋

پس عامل آشوب و درگیری شما بودی 

الا دختر تو مادر داری یا نه  ♪♩  نشونی از برادر داری یا نه ♪♩  همون بوسی که دادی توی دالون ♪♩  نمیدونم به خاطر داری یا نه ♪♩  شب تاریک و مهتابم نیومد ♪♩ نشستم تا سحر خوابم نیومد  ♪♩ نشستم تا دم صبح قیومت  ♪♩ قیومت اومد و یارم نیومد  ♪♩ سه روزه رفتی و سی روزه حالا  ♪♩ زمستون رفته ای نوروزه حالا ♪♩ خودت گفتی سر هفته می یایم ♪♩ شماره کن ببین چند روزه حالا ♪♩ من از انگشتر دست تو بودم ♪♩ میون پنجه و شصت تو بودم ♪♩ اجل اومد که جونم را بگیره ♪♩ ندادم چون که پا بست تو بودم 
من خودم لر هستم چرا خوشم بیاد یه خانوم تو یه تاپیک از فقر و بدبختی و زندگی فلاکت بار لرها حرف زده بو ...

از فقر و بدبختی حرف نزه بود چون لرا کباب دوست دارن و همیشه کباب درست میکنن میگفت که فقط به فکر شکمشونن و زندگیاشون نکبت باره 

بعدم توهینای بیشتری کرد