2777
2789
عنوان

کسی جواب آزمایش میخونه؟توروخدا بلدی بیا

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست

سونو چند دوره ات بوده دارو خوردی این ماه؟؟

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه فقط تخمدان چپ رو پلی کیستیک گفته ( همون تنبلی) بستگی به علائمتون داره

میشه لطفا جواب منم بدید

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مینور یه مشکل خونیه مثل کم خونی چیز وحشتناکی نیست خیلیا مینورن واین بیماری ارثیه،تو گوگل بزن درموردش ...

ممنون گلم

لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم
کدوم؟؟

بهتره که پزشکی که نوشته خضوری ببینه و با علایم مطابقت بده ولی فعلا 

ازمایش اسپرم نرمال

سونو رو هم‌گفتم

ازمایشاتتونم ازمایش خونه که خوبه

ازمایش قند کلیه کبد خوبن همه

ادرارتون پروتئین هس که بهتره پزشک حضوری شما رو ببینه و ازمایش سه ماه دیگه تکرار بشه ولی عفونت نداره

ویتامین دی کمه که تا دوماه هر هفته یه قرص پنجاه هزار ویتامین دی باید بخورید و بعدش هرماه یکی

ازمایش cmv هم انتی بادی مثبته یعنی مواجهه داشتید

تیروئید و پرولاکتینم اگه سابقه ندارید خوبه

اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم  
بهتره که پزشکی که نوشته خضوری ببینه و با علایم مطابقت بده ولی فعلا  ازمایش اسپرم نرمال سونو ر ...

وای چقدر کامل ممنونم

Cmvانتی بادی چیه مثبته؟

وای چقدر کامل ممنونم Cmvانتی بادی چیه مثبته؟

عزیزم ازمایش اخرتم الان دیدم ازمایشگاهت معتبره؟

اخیرا بیماری یا عفونتی نداشتی؟ برات سرخچه رو هم مثبت زده 

بهتره متخصص ببینه خصوصا اگه قصد بارداری داری

اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم  
عزیزم ازمایش اخرتم الان دیدم ازمایشگاهت معتبره؟ اخیرا بیماری یا عفونتی نداشتی؟ برات سرخچه رو هم مثب ...

یا حسین مطمئنی حالا باید چیکار کنم

امکانش هست اشتباه کرده باشن

دارو نه چطور؟؟روز چهارم قاعدگی رفتم سونو

بنظرم سونو که خوله نسبت به روز چهارم تنبلی تخمدان هم داری که اونم با دارو رفع میش

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!