مامان_گلیی مدیر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 عنوان کسی جواب آزمایش میخونه؟توروخدا بلدی بیا | مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 32 پست یسری جواب آزمایش دارم میشه دونه دونه بهم جوابشو بگید نگرانم برا خودم چکابه برا همسرم اسپرم لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم 1399/05/16 | 01:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دکتر_رها عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 493 یا حسین مطمئنی حالا باید چیکار کنم امکانش هست اشتباه کرده باشن عزیزم نگران نباش چیزی نیس کهحتی درستم باشه چیزی نمیشه تهش یه مدت فقط باید اقداموعقب بندازیاین مدت علائمی نداشتی؟ اگه نداشتی که احتمالا اشتباهه ولی بازم با یه متخصص زنان مشورت کن اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم
مامان_گلیی مدیر استارتر عضویت: 1399/04/22 تعداد پست: 566 ممنون از همگی خیلی نگران شدم 😢😯 لطفا یه صلوات بفرستین نی نی برام بمونه و صحیح و سالم بیاد تو بغلم ممنونم
دکتر_رها عضویت: 1397/11/17 تعداد پست: 493 ممنون از همگی خیلی نگران شدم 😢😯 عزیزم نگران نباشگفتم که همه چی خوبهاونیم که میگم مثبته یعنی داره میگه شما اخیرا سرخجه گرفتی اگه نگرفتی که خب اشتباهه و فقط یکی دوتا ازمایشا رو ازمایشگاه دیگه تکرار میکنیاسترس نداشته باشانشالا همه چی خوب پیش میره اگه بتونم کمکی بکنم خوشحال میشم