2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست
الان یک غریبه به شما ظلم کرده عصبانیتون کرده و دست پیش گرفته پس نیفته واکنش لحظه ای شما چیه؟ واقعا ...

عزیزم مظلوم بودن و اجازه دادن به این که سرت سوار شن خودش به مراتب گناهش بیشتر از طلم کردنه ..این حق محض شماست که دفاع کنی منظورمن جاییکه دلت شکست جاییکه دستت بجایی بند نباشه از حق خودت دفاع کن چرا نکنی اما اونجایی که باید بسپر دست خدا اونجا که دستت بجایی بند نیست ....شاید من درست نتونستم منظورم رو بیان کنم ببخشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

👌👌 میشه چند تا کتاب یا سخنران در این موضوع معرفی کنید

عزیزم بیا تاپیکم رو بخون تا به حال 95000 بار دیده شده و از پارسال تا الان خداروشکر ادامه داره و همچنان به روز رسانیش می کنم. تمام مطالب هم با ذکر منبع هست اونجا می تونی بری منابع رو هم ببینی و بخونی 

عزیزم بیا تاپیکم رو بخون تا به حال 95000 بار دیده شده و از پارسال تا الان خداروشکر ادامه داره و همچن ...

اتفاقا یکم پیش سیو کردم که بخونم

چشم حتما ممنون از راهنماییتون

خدا پشت و پناهتون باشه

دولانیم باشینا دولانیم🙃
و چه سخته تفکیک این دوتا داد میزنم تا آروم شم😔

گاهی وقت ها آدم داره دلیل میاره و داد میزنه طرف توجه کنه

بعضی اوقات آدم فقط الکی داد میزنه اعصاب بقیه رو خرد کنه بی اینکه مشکلی حل بشه

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
تکه ی اول صحبتهاتون کاملا درسته  ولی در مورد قسمت دوم حرفاتون، طبق گفته ی تجربه کننده های مرگِ ...

آره قبول دارم تو اون دنیا هم حسابرسی هست صددرصد

ولی به قانون کارما معتقدم...یعنی تاجایی که بشه اینجا پس میدیم...خیلی چیزام هست که خدا باید شخصا رسیدگی کنه😥

عزیزم اونایی که مردن دیگه برنگشتن که در موردش حرف بزنن  منم که تجربه ای ندارم 😆😆

چرا عزیزم خیلی ها برگشتن، البته اونها فقط تا آستانه رفتن که تونستن برگردن، مثل وقتی که میریم جلوی خونه ی همسایه تا حدودی داخل خونشون رو می تونیم ببینیم 

ولی همون مقداری هم که درک کردن و دیدن و شنیدن، کلی حرف برای گفتن دارن 

تاپیکم رو بخون 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7

نمیدونم مثلا حق منو خوردن بهم تهمت زدن چطور ببخشم؟ چرا ببخشم وقتی همسرم واستاد جلوم بهم تهمت زد که ا ...

این حرف رو کسی باور نمیکنه مگراینکه مدرک داشته باشه...عجب انسان بی فرهنگی

جهنم و بهشت، یک مکان نیست  بلکه یک حالتِ روحی هست و بهشت و جهنم هرشخصی با شخص دیگه متفاوت هست. ...

یعنی بعد از ساااالها یک شخص شبیه پدرم رو دیدم و اون هم شما بودین...

احسنت حرف زیبایی بود👌

گاهی وقت ها آدم داره دلیل میاره و داد میزنه طرف توجه کنه بعضی اوقات آدم فقط الکی داد میزنه اعصاب بق ...

میشه تاپیک اخر منو بخونی بگی از کدوم نوع بوده؟ واقعا من در تفکیک اینا مشکل دارم

دولانیم باشینا دولانیم🙃