2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست
منم مامان مهربونمو ۹ ماهه از دست دادم دو هفته بعد از اینکه از کربلا اومده بود.عاشق امام حسین بود م ...

خدای مهربون مادرِ عزیزت رو رحمت کنه ان شاءالله 🙏

عزیزم هر لحظه که به مادرت فکر کنی و هر ساعتی که باهاش حرف بزنی و به ایشون تمرکز کنی و در حقش دعا کنی همون لحظه روحِ مادرت نسبت به شما فوق العاده آگاه و هوشیار و واقف هست. حتی به درون تک تک سلول بدنت واقف هست. 

یا حتی در شرایط عاطفی و احساسی زندگی، رفتگانِ  ما کاملا به حالاتِ ما واقف هستن. 

به طوریکه به قولِ آقای زمانی که تجربه ی مرگِ موقت داشتن، اگر خودِ فرد بخواد خوداظهاری بکنه و حال و روزِ خودش رو توصیف کنه باز نمی تونه به اون خوبی که روحِ رفتگان به احساس و اعماقِ وجودش واقف هستن، توضیح بده. 

به همین خاطر هست که میگن زیاد در غم و شیون و ماتم نمونید چون روحِ رفتگان  مما رنجیده میشه و آزار می بینن، خیلی بیشتر از ما. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مثل تو همش جسم مامان مهربونمو تصور میکنم و بیشتر دیوونه میشم😔😔😔😔

خدا رحمتشون کنه 🌹🌹🌹😔 خدا بهتون صبر بده 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
خدای مهربون مادرِ عزیزت رو رحمت کنه ان شاءالله 🙏 عزیزم هر لحظه که به مادرت فکر کنی و هر ساعتی که ب ...

مرسی از توضیحت.

من حامله بودم مامانم فوت شد

الان همش میگم دخترمو میبینه؟!!

آخه میدونی دخترم از لحاظ قیافه کپی مامانمه

خیلی شبیهه

حتی نگاهش.وقتی نگاه میکنه فکر میکنم مامانم داره منو نگاه میکنه

میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
عزیزم وقت کردی تاپیکم رو بخون، هر روز دوسه صفحه بخون خیلی به خودت و پدرِ مرحومت کمک می کنه ان شاءالل ...

گاهی اوقات به تاپیکت سرمیزدم سپاس جان💚💚💚 الانم گذاشتم توی علاقه مندی هام ک زودتر پیداش کنم. مرسی ک تسکین میدی غم عزیزانمونو... خدا رحمت کنه پدرتون 🌹🌹🌹

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
چرا عزیزم خیلی ها برگشتن، البته اونها فقط تا آستانه رفتن که تونستن برگردن، مثل وقتی که میریم جلوی خو ...

ممنونم عزیزم 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مرسی از توضیحت. من حامله بودم مامانم فوت شد الان همش میگم دخترمو میبینه؟!! آخه میدونی دخترم از لح ...

شک نکن 

حتی همون موقع که دخترت در شکمت بود روحش با مادرِ مرحومت در ارتباط بوده و مادربزرگ و نوه با هم انس و الفَت دارن. 

بچه ها تا سن زیرِ 5 سالگی چیزهایی می بینن که چون فکر می کنن ما هم می بینیم، براشون عادی هست ولی به مرور زمان که بزرگ می شن این حالت کمرنگ میشه و فراموش میشه. 

پسرم که الان نزدیک سه سالش هست، موقعی که پدرم به رحمت خدا رفت 1 سال و نیمه بود، الان گاهی غذاشو میگیره رو به بالا می گه بیا بخور، می گم به کی میدی؟ میگه باباجون 

یا چند روز پیش خونه ی مادرم روی پای مادرم کنار پنجره نشسته بودگفت مامان جون نگاتووون باباجون اونجاس 

مامانم گفت کو کجاست!؟ گفت اوناها پیشِ ابرا!!! 

بعدش می گفت باباجون بیااااا بیاااادیگه، اَااااه نمیااااد 

یکی دوساعت بعد که من برای همسرم تعریف کردم پسرم سریع رفت سمت پنجره و اومد گفت دیگه نییییست رفته 

یکی از تجربه کننده های مرگ هم می گفت توی بیمارستان زمانیکه به صورت روح بوده از بین همه ی آدمها فقط یک بچه ی چند ماهه که بغل مادرش بوده به ایشون واکنش نشون داده و ایشون رو می دیده. 

شک نکن  حتی همون موقع که دخترت در شکمت بود روحش با مادرِ مرحومت در ارتباط بوده و مادربزرگ و نو ...

واااااای خدا رو شکر

مرسی خیلی آروم شدم😘

خدا پدرتونو رحمت کنه🌹

ما در واقع موجوداتِ معنوی هستیم که موقتا اجازه ی تجربه کردنِ زندگی زمینی و بشری داریم و دوباره بعد ا ...

بله اما این ظرفیتهای معنوی ما بالفعل نیستند باید خودمان آنها را کشف و فعال کنیم. 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
شک نکن  حتی همون موقع که دخترت در شکمت بود روحش با مادرِ مرحومت در ارتباط بوده و مادربزرگ و نو ...

من داشتم یکی از تایپیکهاتونو میخوندم که عنوانش فک کنم کسایی که عزیزانشونو از دست دادن بود

اونجایی بودم که آقای زمانی به مادری که بچه اشو از دست داده بود یه چیزایی میگفت

الان هر چقدر میگردم نمیتونم پیدا کنم🤔