2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست
منم خیلی علاقه دارم بدونم    

بیا اینجا عزیزم کلا در مورد همین موضوع هست، حتی بعضی کاربرهای سایت هم تجربه ی مرگِ موقت داشتن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/سلام-ازهمه-دوستای-گلم-که-از-داغ-عزیزشون-دارن-رنج-می?page=7

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حرف رو کسی باور نمیکنه مگراینکه مدرک داشته باشه...عجب انسان بی فرهنگی

باور نکردن و نتونستن حتی تو دادگاه مطرح کنن ولی پدرش !!!زنگ زد به عموم که بزرگ فامیلمونه گفت

به اونیکی زن عموم گفته بودن که دختر بی بندباریه وقتی پسرمون گفته ما تورو نبردیم دکتر گفته اگر میبردین نامه ی سلامت میدادم بهتون دم در مطب مارو به خیر شمارو به سلامت

راستم میگه گفته بودم چون اعتقادی به نامه ی سلامت ندارم

چون عقد بودم نمیخواستم کسی متوجه شه که دوشیزه نیستم ولی خب دیگه گفتن

دولانیم باشینا دولانیم🙃

کسی اطلاعات قوی داره مگع اینجا راجب این موضوع ب منم بگه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

میشه تاپیک اخر منو بخونی بگی از کدوم نوع بوده؟ واقعا من در تفکیک اینا مشکل دارم

خوندم

اگر داد نمی زدید اوضاع بهتر میشد یا فرقی نمی کرد یا بدتر میشد؟

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم    
باور نکردن و نتونستن حتی تو دادگاه مطرح کنن ولی پدرش !!!زنگ زد به عموم که بزرگ فامیلمونه گفت به اون ...

تو عقد بهش اجازه دادی؟خب همین سادگیارو میکنین که بعد چوبشو میخورید دیگه...

نمیدونم چرااعتماد میکنید؟؟؟

چقدر بی فرهنگ بودن اینا😔😔

خوندم اگر داد نمی زدید اوضاع بهتر میشد یا فرقی نمی کرد یا بدتر میشد؟

شاید ایشون حق به جانب تر میشدن و به خودشون اجازه میدادن دفعه ی بعد هم سر یکی دیگه اینطوری کنن و وقتی کار درستی نکردن یه عذرخواهی هم نکنن 

دولانیم باشینا دولانیم🙃
مرگ مثل تولده، قبل از تولد ما دم داشتیم تا یه مدت! نفس نمی کشیدیم و تو آب شنا می کردیم، غذا نمی خورد ...

ما در واقع موجوداتِ معنوی هستیم که موقتا اجازه ی تجربه کردنِ زندگی زمینی و بشری داریم و دوباره بعد از مدت مشخصی که در این دنیا بودیم این جلد و قالب رو که در اون اسیر و زندانی بودیم مثل لباس کهنه ای که از آن بیرون می آییم و آزاد و رها و سبکبال به جایگاه اصلیمون که از اونجا اومدیم پرواز می کنیم. 

یعنی بعد از ساااالها یک شخص شبیه پدرم رو دیدم و اون هم شما بودین... احسنت حرف زیبایی بود👌

🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️🍃🏵️

من الان نزدیک 2 سال هست که پدرم به آغوشِ خدای مهربون رفته و از چند ماه بعدش تا به حال در حالِ مطالعه و تحقیق و دیدن و خوندن و شنیدن هستم. 

خودم دریچه ی بزرگی به دنیا و حقایق هستی به روم باز شده به خاطر همین یه تاپیک ایجاد کردم تا بقیه هم با این حقایق ٱشنا بشن 

شاید ایشون حق به جانب تر میشدن و به خودشون اجازه میدادن دفعه ی بعد هم سر یکی دیگه اینطوری کنن و وقتی ...

در واقع دارید میگید با داد،نهی از منکر کردید که حق الناس رو رعایت کنه

خب این داد زدن خوبه

اما دادزدن خانمی که توجه آقایون رو به خودشون جلب کنه گناه.

خیلیییی مهم حتما حتما بخونید»هر که در دنیا بیشتر صلوات بفرستد:۱)نزدیک ترین مقام به پیامبر اکرم (ص) را در آخرت دارد.۲)سنگین ترین عمل روز قیامت صلوات است. ۳)تنها چیزی که بعد نماز واجب، روز قیامت(یوم الحسره)مردم حسرت نمی خورند،صلوات است.۴)پیامبر ص:بر من بسیار صلوات بفرستید که آن نور قبر و نورصراط و نور بهشت است.۵)پیامبر (ص)،افراد را به میزان صلواتی که فرستادند می شناسد و شفاعت می کند.۶)خداوند متعال،حضرت ابراهیم (ع) را به دلیل صلوات زیاد فرستادن،خلیل اللّٰه معرفی کرد.۷)در روز جمعه،هیچ عملی بهتر از صلوات نیست و طبق روایات، فرشتگانی هستند که روز جمعه فقط صلوات را در نامه اعمال می نویسند.۸)هر کسی پایان گفتارش صلوات بفرستد،داخل بهشت خواهد شد.۹)هر دعایی که با صلوات همراه نباشد،بالا نمی رود.۱۰)صلوات باعث خشنودی خدا،آمرزش گناهان و دوری از عذاب و استجابت دعا می شود.پس بسیار بگویید: الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهُم