2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بخشیدن به این معنی نیست که بشینی طرف بلای بدتری به سرت بیاره بخشیدن یعنی اینکه طرف رو رها کنی ...

خب اگر عکس العمل نشون ندیم طرف بلای بدتری سرمون میاره نه؟

دولانیم باشینا دولانیم🙃
نمیدونم مثلا حق منو خوردن بهم تهمت زدن چطور ببخشم؟ چرا ببخشم وقتی همسرم واستاد جلوم بهم تهمت زد که ا ...

اول اینکه این رو بدون یکی از ظلم هایی که صد درصد تو این دنیا تقاص داره ظلم زن و شوهر نسبت به همدیگه است من این رو واقعا و عینا بارها و بارها دیدم...بهت گفتم که احتیاجی نیست بری به طرف بگی بخشیدمت بیا بشو باز برام همونی که بودی نه ...گفتم برای ارامش دل خودت ببخش رها کن بسپر به خدا اونوقت ببین خدا چطور جوری از اون معرکه درت میاره که خودت میمونی اصلا چی شد وقتی میبخشی و رها میکنی اونیکه میشه وکیلت خداست این جمله من رو یادت نره بزار خدا بشه وکیلت بزار خدا حکم کنه ....

منم خیلی فکر میکنم که چی میشه که اینکه میگن بدنت نمیدونم داخل میله قرار میگیره فشار میدن یه چیزی ا ...

جهنم و بهشت، یک مکان نیست 

بلکه یک حالتِ روحی هست و بهشت و جهنم هرشخصی با شخص دیگه متفاوت هست. 

بهشت و جهنم در امتداد و راستای یکدیگه هستن 

هممون اول جهنم رو به واسطه کارهای بدمون تجربه می کنیم تا از ناخالصی‌ها پاک بشیم مثل طلایی که از معدن بیرون میاد و ذوب میشه 

بعدش از نتایج اعمال خوبمون بهره مند میشیم 

ولی لذتِ اصلی در بهشت نیست بلکه برگشتن به اصل و جوهره ی اصلی ِ وجودمون یعنی خودِ خداست. 

برای رسیدن ویکی شدن با خدا نمیتونیم نا پاک باشیم پس جهنم فقط برای پاکی و ناب و خالص شدن هست تا بتونیم به منشا هستی برگردیم. نه به خاطر خشم و انتقامِ خدای مهربون 

اول اینکه این رو بدون یکی از ظلم هایی که صد درصد تو این دنیا تقاص داره ظلم زن و شوهر نسبت به همدیگه ...

منکه جدا شدم ازش

ولی وامی که گرفته بود نداد و مادرم ضامنش بودن و الان از حقوق مادرم کم میکنن

من رها کردم ولی خدا عادله و میدونم اون نمیبخشه

نمیدونی وقتی این حس درونت شعله بکشه و پشت سر بهت بخنده که تونست با توسل به قانون های مزخرف برنده  ی میدان بشه چقدر سخته بخشیدن

دولانیم باشینا دولانیم🙃
جهنم و بهشت، یک مکان نیست  بلکه یک حالتِ روحی هست و بهشت و جهنم هرشخصی با شخص دیگه متفاوت هست. ...

خلاصه اش میشه اینکه  جهنم یعنی اینکه بفهمی هیچ تقربی بخدا که اون زمان تازه حسش میکنی نداری میفهمی که خیلی ازش دوری و این یعنی سیاهی مطلق عذاب ابدی...اینکه میگن خودکشی نکنین همینه دیگه تا خدا خدایی میکنه تو تو سیاهی میمونی چون نمیتونی تقرب پیدا کنی😔😢

بخشیدنی که من میگم یه چیزی بین خودت و خداست بخون نوشته هام رو عزیزم

الان یک غریبه به شما ظلم کرده عصبانیتون کرده و دست پیش گرفته پس نیفته

واکنش لحظه ای شما چیه؟

واقعا میخوام بدونم بهترین کار اون لحظه چیه؟

با اینکه اون مقصره اما داره داد میزنه سر شما

دولانیم باشینا دولانیم🙃
منکه جدا شدم ازش ولی وامی که گرفته بود نداد و مادرم ضامنش بودن و الان از حقوق مادرم کم میکنن من ره ...

عزیزم اون برنده شده تو میدان دادگاه و قانون اما در مقایل خدا برنده شده؟؟؟؟تو باید بهش بخندی که پشت محکمتر از اونچیزیه که اون بهش تکیه کرده درخواستم رو قبول میکنی؟؟؟ باهات حرف بزنم؟؟؟

خلاصه اش میشه اینکه  جهنم یعنی اینکه بفهمی هیچ تقربی بخدا که اون زمان تازه حسش میکنی نداری میفه ...

دقیقا یعنی روح در تاریکی و ظلمات و پلیدی می مونه و نمی تونه خودشو به نور و زیبایی و عشقِ مطلق برسونه 

آیت الکرسی دقیقا همین حالت رو توصیف کرده. 

از اونجایی که میگه الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی نور...