بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
وقتی کسی رو تو قبر میذارن چطوری میشه؟ مگه نمیگیم ما روحیم روح میره به آسمون پس میگن مار ...
خب طبیعیتا جسم زیر خاک پوسیده میشه و هیچ ارزشی نداره. ولی واقعا مارو عقرب و اینا ک بخاد بخاطر عذاب توی یه قبر باشه خیلی وحشتناکه. مگه نمیگن خدا ارحم الراحمینه؟ خدا و اینهمه عذاب و زجر؟ منکه باور ندارم
یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنجهاست؟میخوام صد سال سیاه نمیآفریدی
عزیزم اونایی که مردن دیگه برنگشتن که در موردش حرف بزنن
منم که تجربه ای ندارم 😆😆
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
کتاب سه دقیقه در قیامت خیییلی برا کسب تجربه در اینمورد خوبه خاطرات فردیه که تجربه نزدیک به مرگ داشته یه جورایی قرار بوده بمیره ولی حضرت زهرا شفاعتشون کردن..
من دوس دارم بدونم کتاب ۳دقیقه در قیامت خوندم حس قشنگی بم داد..الانم میخوام کتاب انسوی مرگ و بخرمبخونم ..دوس دارمبیشتر از اون دنیا بدونم..ب این دنیا اعتباری نیست خداروشکر وابستهداین دنیا نیستم
دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان