2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست

بعد مرگ ینی واقعا عزیزامونو میبینیم و اون حس خوبی ک تو این دنیا داشتیمو باز بهم داریم..؟ یا انگار هر کی واسه خودشه؟.... احساس میکنم غریبم اونجا. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
بعد مرگ ینی واقعا عزیزامونو میبینیم و اون حس خوبی ک تو این دنیا داشتیمو باز بهم داریم..؟ یا انگار هر ...

اینا که بستگی به اعمالمون داره ...واقعا که خدا کمک هممون بکنه 

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب اینارو همه شنیدیم درجه ی وجودی بسیار شدید ینی چی؟ خسته نمیشیم تا ابد تو بهشت یا جهنم میریم می ...

شنیدم اینقد لذت داره هیچ وقت خسته نمیشی از بودن تو بهشت..

خدایا شکرت😍💖
واقعا که راست میگن مرگ از رگ گردن به ادم نزدیک تره ..واقعا نمیدونم چرا بعضیا اینقدر بدن     ...

😔 من وسواسی شدم

یه کار بدی انجام میدم عذاب وجدان و ترس شدید میگیرم

یا حتی کارای روتین حتی اهنگ کوش دادنمم با لذت نیست میگم چرا میگن گناهه پس 

دولانیم باشینا دولانیم🙃
وقتی کسی رو تو قبر میذارن چطوری میشه؟ مگه نمیگیم ما روحیم روح میره به آسمون پس میگن مار ...

خب طبیعیتا جسم زیر خاک پوسیده میشه و هیچ ارزشی نداره. ولی واقعا مارو عقرب و اینا ک بخاد بخاطر عذاب توی یه قبر باشه خیلی وحشتناکه. مگه نمیگن خدا ارحم الراحمینه؟ خدا و اینهمه عذاب و زجر؟ منکه باور ندارم

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
متاسفانه هیچکی نیس که بدونه ودرموردش  بحرفه

عزیزم اونایی که مردن دیگه برنگشتن که در موردش حرف بزنن 

منم که تجربه ای ندارم 😆😆

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
😔 من وسواسی شدم یه کار بدی انجام میدم عذاب وجدان و ترس شدید میگیرم یا حتی کارای روتین حتی اهنگ کو ...

من حتی شده یه بچه کوچیک از دستم   نارعاحت بشه فوری از دلش درمیارم میگم نکنه خدای نکرده ازم نگذره 

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان  

کتاب سه دقیقه در قیامت خیییلی برا کسب تجربه در این‌مورد خوبه خاطرات فردیه که تجربه نزدیک به مرگ داشته یه جورایی قرار بوده بمیره ولی حضرت زهرا شفاعتشون کردن..

خدایا شکرت😍💖
خب طبیعیتا جسم زیر خاک پوسیده میشه و هیچ ارزشی نداره. ولی واقعا مارو عقرب و اینا ک بخاد بخاطر عذاب ت ...

باور نکن عزیزم 

خدا مهربون مطلقه 

این عذابا مختص ما مردم سنگدله ک بهم روا میکنیم 

وگرنه تو بغل خدا جی ترسناک میتونه باشه

من دوس دارم بدونم کتاب ۳دقیقه در قیامت خوندم حس قشنگی بم داد..الانم میخوام کتاب انسوی مرگ و بخرم‌بخونم ..دوس دارم‌بیشتر از اون دنیا بدونم..ب این دنیا اعتباری نیست خداروشکر وابستهداین دنیا نیستم

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان