2777
2789
عنوان

دنیای پس از مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 2512 بازدید | 192 پست
عزیزم اونایی که مردن دیگه برنگشتن که در موردش حرف بزنن  منم که تجربه ای ندارم 😆😆

اطلاعات  رو میگم بعضیام هستن ک  کما  رفتن وبرگشتن

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه اینجوری باشه که میگن از ۹ سالگیم که گناهامون نوشته شده من که تا۱۸ سالگی نمیدونستم هیچی ینی واقعا ...

کتاب ۳دقیقه تا قیامت رو خوندی 

من تا چندروز متحول شدم بخدا . 

اصلا گناه نمیکردم مراقب تمام کارام بودم 

بنظرتون خواب اموات رو میبینیم راسته؟ ینی واقعا به خواست خودشون بخابمون میان؟ یااینکه چون از دستشون دادیم و تو ذهنمونن همینجوری خوابشون میبینیم؟

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اطلاعات  رو میگم بعضیام هستن ک  کما  رفتن وبرگشتن

منم خیلی علاقه دارم بدونم   

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
منم خیلی فکر میکنم که چی میشه که اینکه میگن بدنت نمیدونم داخل میله قرار میگیره فشار میدن یه چیزی ا ...

فشار قبر وابستگی به این دنیای مادی ومتعلقاتشه که هرچه وابسته تر باشی دل کندن ازاین دنیا برات سخت تر میشه که همون فشار قبره

اره همه همدیگه رو میشناسن اما تعلق خاطری نیست

چقد سخت..... انگار غریبه ایم.. انگار ن انگار ک خونواده بودیم... وای تصور اینکه برم اونجا بابامو ببینم ولی بهم اهمیت نده بهم لبخند نزنه باهام حرف نزنه عین غریبه ها باشه خیلی برام سخته

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

مرگ مثل تولده، قبل از تولد ما دم داشتیم تا یه مدت! نفس نمی کشیدیم و تو آب شنا می کردیم، غذا نمی خوردیم، با بند ناف تغذیه می شدیم. چشممون نمی دید، بوها معنا نداشتن، اون دنیامون بود. بعد یهو دنیا اومدیم و اوپس! بند نافمون را کندن، بعد برای اولین بار نفس کشیدیم، برای اولین بار نور را دیدیم، برای اولین بار گریه کردیم! خوب حالا ما ظرفیت زندگی در آب و جای تنگ را از دست دادیم دیگه، دیگه به بند ناف نیازی نداریم ما همون جنین هستیم اما حالا یک زندگی متفاوتی را تجربه می کنیم. خوب هدف از اینکه توی رحم باشیم چی بود؟! اینکه بدن بسازیم، چشم گوش ریه قلب و ... تا وقتی شرایطمون عوض شد اینها را استفاده کنیم. الان هم ما در این دنیا باید یک چیزهایی را بسازیم تا با خودمون ببریم اونور که برای زندگی بعد مرگ ما نقش همین ریه و چشم گوش و دهن را دارن! پول؟ تحصیلات؟ موفقیت؟ شهرت؟! قدرت؟! نه! باید ظرفیت روحی و معنوی بسازیم تا وقتی رفتیم اونور اینها فعال بشن و ما به چیزی فرای اینی که هستیم تبدیل بشیم. مثل همون بند ناف که نیازی بهش نیست در این دنیا، به این بدن مادی ما هم در آن دنیا نیازی نیست. ما مثل یک کرم کوچولو که سالها خزیده، پیله بسته و تغییر کرده بالاخره یه روزی پروانه میشیم! و پر می کشیم به دنیای زیبای پس مرگ. اگر هم نتونسته باشیم برای خودمون در این دنیا ملزومات این سفر را بسازیم خوب طبیعیه دچار رنج خواهیم شد. درست مثل اینکه برای پروانه مون بال نساخته باشیم و آنجا هم جای خزیدن کرم نباشه! 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
بنظرتون خواب اموات رو میبینیم راسته؟ ینی واقعا به خواست خودشون بخابمون میان؟ یااینکه چون از دستشون د ...

یه روایت از امام کاظم(اگه اشتباه نکنم) داریم میگه مومنان بر اساس میزان فضیلتشون به دیدار خانوادشون میرن بعضی ها هرروز هفته و کم فضیلت ترینشون هر جمعه

خدایا شکرت😍💖

بعد مستند زندگی پس از زندگی عاشق مرگ شدم با این اخبار ناراحت کننده دنیا واقعا دلم مرگ می‌خواد فقط از دلبستگی به خانواده و پسرم نمیتونم زیاد فکر کنم والا مرگ خ شیرینه برامون بد ترسیم کردن ترسوندن چه لزومی داره خدای مهربونم زجر بده بندع هاشو اون که از پدر و مادر مهربون تره مگخ پدر مادر دلشون میاد بچه شون رو عذاب بدن پس خدا قطعا که هزااار بار مهربونتره هیییچپوقت عذابمون نمیده

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.
بنظرتون خواب اموات رو میبینیم راسته؟ ینی واقعا به خواست خودشون بخابمون میان؟ یااینکه چون از دستشون د ...

من به خواب خیلی اعتقاد دارم   خیلی

پسر من... امید من... خدا حافظ جانت باشد زندگی مامان  
منم الان دارن چیکار میکنن اصلا بعد قیامت که مردم رفتن بهشت جهنم تا ابد اونجا زندگی میکنیم خسته نمی ...

ملت ازین زندگی نکبت بار جون به لب شدن اما حاضر نیستن تسلیم ملک الموت شن!🤭اون وقت تو بهشت خسته شن؟!

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.
راسته که میگن هر کس به اندازه ی گناهانش در جهنم میمونه و بعد به بهشت میره؟

آره درسته در حقیقت تمام انسان ها از جهنم میگذرن چون پل صراط از روی جهنم میگذره اما بعضیا میمونن تو جهنم بعد که گناهاشون پاک شد وارد بهشت میشن

خدایا شکرت😍💖