بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
مرگ مثل تولده، قبل از تولد ما دم داشتیم تا یه مدت! نفس نمی کشیدیم و تو آب شنا می کردیم، غذا نمی خوردیم، با بند ناف تغذیه می شدیم. چشممون نمی دید، بوها معنا نداشتن، اون دنیامون بود. بعد یهو دنیا اومدیم و اوپس! بند نافمون را کندن، بعد برای اولین بار نفس کشیدیم، برای اولین بار نور را دیدیم، برای اولین بار گریه کردیم! خوب حالا ما ظرفیت زندگی در آب و جای تنگ را از دست دادیم دیگه، دیگه به بند ناف نیازی نداریم ما همون جنین هستیم اما حالا یک زندگی متفاوتی را تجربه می کنیم. خوب هدف از اینکه توی رحم باشیم چی بود؟! اینکه بدن بسازیم، چشم گوش ریه قلب و ... تا وقتی شرایطمون عوض شد اینها را استفاده کنیم. الان هم ما در این دنیا باید یک چیزهایی را بسازیم تا با خودمون ببریم اونور که برای زندگی بعد مرگ ما نقش همین ریه و چشم گوش و دهن را دارن! پول؟ تحصیلات؟ موفقیت؟ شهرت؟! قدرت؟! نه! باید ظرفیت روحی و معنوی بسازیم تا وقتی رفتیم اونور اینها فعال بشن و ما به چیزی فرای اینی که هستیم تبدیل بشیم. مثل همون بند ناف که نیازی بهش نیست در این دنیا، به این بدن مادی ما هم در آن دنیا نیازی نیست. ما مثل یک کرم کوچولو که سالها خزیده، پیله بسته و تغییر کرده بالاخره یه روزی پروانه میشیم! و پر می کشیم به دنیای زیبای پس مرگ. اگر هم نتونسته باشیم برای خودمون در این دنیا ملزومات این سفر را بسازیم خوب طبیعیه دچار رنج خواهیم شد. درست مثل اینکه برای پروانه مون بال نساخته باشیم و آنجا هم جای خزیدن کرم نباشه!
💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
بعد مستند زندگی پس از زندگی عاشق مرگ شدم با این اخبار ناراحت کننده دنیا واقعا دلم مرگ میخواد فقط از دلبستگی به خانواده و پسرم نمیتونم زیاد فکر کنم والا مرگ خ شیرینه برامون بد ترسیم کردن ترسوندن چه لزومی داره خدای مهربونم زجر بده بندع هاشو اون که از پدر و مادر مهربون تره مگخ پدر مادر دلشون میاد بچه شون رو عذاب بدن پس خدا قطعا که هزااار بار مهربونتره هیییچپوقت عذابمون نمیده