2777
2789
عنوان

چندنفر ت سایت کروناگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست
نه تست ندادیم ولی همه علایمو داشتیم ک فهمیدیم منم دوهفته رو رد کردم یه دردایی دارم بعضی وقتا ولی به ...

خب خداروشکر منم دوهفته رو رد کردم اما واقعا نگرانم نکنه ریم خراب شه اخه گلو دردم دارم😓

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
نه ولی میتونی به یه مرکز سونوگرافی ک انجام بده بزنگی و بپرسی 

گلو دردم داشتین باسرفه؟

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلو دردم داشتین باسرفه؟

آره چند روز داشتم عزیزم

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
خب خداروشکر منم دوهفته رو رد کردم اما واقعا نگرانم نکنه ریم خراب شه اخه گلو دردم دارم😓

نه بابا خراب ک نمیشه 

نفس عمییییق بکش  ده دوازده ثانیه نگه دار و خیلییی آروم بده بیرون اگر طبیعی بود بدون اذیت و سرفه یعنی خوبه

تنفستم بگو کس دیگه بشماره وقتی حواست نیس 

زیر ۲۴باید باشه در دقیقه

شاید خودت تحت تاثیر قرار بدی وقتی بخوای بشمری بخاطر اون گفتم کس دیگه 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
نه بابا خراب ک نمیشه  نفس عمییییق بکش  ده ثانیه نگه دار و خیلییی آروم بده بیرون اگر طبیعی ...

مرسی عزیزم ازراهنماییت