2777
2789
عنوان

چندنفر ت سایت کروناگرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 34 پست
اگه شماره دکترتو داري باهاش تماس بگیر مشکلتو بگو راهنماییت کنه  تا جایي که میتوني جایه شلوغ ن ...

من خیرسرم اصلا از خونه بیرون نرفتم شوهرم ناقل بوده خودشم نگرفته فقط منو بدبخت کرده

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  
اگه شماره دکترتو داري باهاش تماس بگیر مشکلتو بگو راهنماییت کنه  تا جایي که میتوني جایه شلوغ ن ...

نه شماره ندارم حالم یکمی خوب نیس میترسم برم بیرون بدتر بشم😓

السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین وعلی اصحاب الحسین وعلی ابوالفضل الحسین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کس دیگه هم امتحان کنه ببین برا اونم اونطوری میشه

شاید زیاد حساسی

مام کرونا گرفتیم منم چند روز این احساسو داشتم بعد گفتم وقتی دارویی نداره باید خودش خوب بشه پس‌نگرانیم بیخوده

هر روز آویشن دم میکنم میخورم 

فعلا ک بیخیالشم

ولی اگ حساسی‌برو سیتی اسکن ریه ک خیالت راحت یشه 

ما ک نرفتیم

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍

عزیزم متاسفانه پیداشون نکردم ولي شما الان یه کرونا گرفتم ني ني سایت ، سرچ کن تاپیکا میان بالا برو سوالتو از استارتراشون بپرس 

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

بگو کس دیگه هم امتحان کنه ببین برا اونم اونطوری میشه شاید زیاد حساسی مام کرونا گرفتیم منم چند روز ...

نه واقعا خس خس میکنه صبح شوهرم از ترس بیدارم کرد بیچاره از صدا ریه من از خواب بیدارشده😓

سی تی اسکن بدی مشخص میشه؟

یه قاشق چایخوری آویشن بریز تو فلاسک با دولیوان آب جوش،بذا دم بکشه بخور 

من روزی یبار میخورم 

☺فقط امیدوار باشید و به چیزی ک دوست دارید عشق بورزید حتما بهش میرسید , عشق و ترس دوتا دلیلی هستن ک قدرت میدن ب خواسته ها ,پس فقط ب چیزایی ک دوست دارید عشق بورزید امیدوارم ب همه ی خواسته های خوبتون برسید 😍
یه قاشق چایخوری آویشن بریز تو فلاسک با دولیوان آب جوش،بذا دم بکشه بخور  من روزی یبار میخورم&nb ...

ممنونم شما چندروز طول کشید خوب شید تستم داده بودین؟

نه واقعا خس خس میکنه صبح شوهرم از ترس بیدارم کرد بیچاره از صدا ریه من از خواب بیدارشده😓 سی تی اسکن ...

آره

میخوای برو که فکرت راحت بشه

عزیزم متاسفانه پیداشون نکردم ولي شما الان یه کرونا گرفتم ني ني سایت ، سرچ کن تاپیکا میان بالا برو سو ...

مرسی عزیزم

ممنونم شما چندروز طول کشید خوب شید تستم داده بودین؟

نه تست ندادیم ولی همه علایمو داشتیم ک فهمیدیم

منم دوهفته رو رد کردم یه دردایی دارم بعضی وقتا ولی بهترم نسبت ب اوایل 

ممنونم نمیدونی هزینش چقدره؟

نه ولی میتونی به یه مرکز سونوگرافی ک انجام بده بزنگی و بپرسی