2777
2789
امان از شکممم😭😭منم ی کوچولو دارم حلقه بزن منم میزنم تاثیر داره  

نمی تونم حلقه بزنم😞 باردارم فکر کنم بخاطر اونه شکم آوردم 

البته قدم 165 و وزنم50 بود ک بارداريم شدم 56 😵 6 کیلو تو دوماه چاق شدم 😔 خدا بدادم برسه تا 7 ماه دیگه تموم بشه فکر کنم غول بشم 😵😅

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی تونم حلقه بزنم😞 باردارم فکر کنم بخاطر اونه شکم آوردم  البته قدم 165 و وزنم50 بود ک بار ...

ای جانم ای جانم تا باشه از این چیزا 😍😍😍😍

منم ۴۸ کیلو بودم دو کیلو چاق شدم 😑😑😑دارم روانی میشم باشگاه هم نمیشه رفت 

💜🫀
متاهلم گلم زایمان نداشتم ⁦☺️⁩

منم قبل زایمان لاغر بودم شکمم صاف بود بعد زایمان کمی شکم اوردم بعد از سی و پنح سالگی خودبخود اینجوری شد که تو عکس مشخصه

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
میبینمت تو تاپیکا بینهایت مهربونی  خرم نکن گل سرمو بهت نمیدم

حالا بده یه دور بزنم رو موهام🤗قول میدم سالم برگردونم😌

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
حالا بده یه دور بزنم رو موهام🤗قول میدم سالم برگردونم😌

اصلااااا حرفشم نزن چون از یه مغازه خیلی لاخشری خریدم

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
اصلااااا حرفشم نزن چون از یه مغازه خیلی لاخشری خریدم

بابا لاخشریییییی 😆خوششششسبحالت ما که ازین چیزا نداریم ☹️

قد168.وزن اولیه94کیلو❌وزن فعلی 67 ❌وزن هدف ۶۰کیلو💪💪💪من میتوانم💪💪💪
بابا لاخشریییییی 😆خوششششسبحالت ما که ازین چیزا نداریم ☹️

😂😎

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸